2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هشت ماه بودم باهاش ولی انقد دخالت کرد مادرش طلاق گرفتم

ولی اون هشت ماه بد نبود نامزدی بهتر بود خیلی گشت و گذار رفتیم 

مسافرت هم رفتیم ولی پایان قشنگی نداشتیم

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

نه... عقدم... اگه هر کس بهش زنگ بزنه از بابام ومامانم جواب میده.... ولی نه جواب پیام من میده نه زنگ... همش میگه سرم شلوغه... تو زشتی... من قیافه خودم رو نیافریدم تقصیر من نیست... قبل از عقد همیشه به قیافم وهیکلم افتخار میکردم الان متنفرم... منو به موجودی تبدیل کرده که حتی نمیتونم تو جمع حرف بزنم... از اون دختر پرانرژی وبا اعتماد به نفس  هیچی نمونده 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

نه... عقدم... اگه هر کس بهش زنگ بزنه از بابام ومامانم جواب میده.... ولی نه جواب پیام من میده نه زنگ. ...

چرا با همچین آدمی موندی؟؟

شوهر منم این اواخر خیلی ایراد می‌گرفت اینا بهونه هس همش اگه درست نکرد خودشو فکر جدی کن

هشت ماهه عقد بودم که از دست مادرشوهر بدجنسم جدا شدم ......برای اینکه تاوان کارشو ببینه لطفا یه صلوات بفرستین🫠

چرا با همچین آدمی موندی؟؟شوهر منم این اواخر خیلی ایراد می‌گرفت اینا بهونه هس همش اگه درست نکرد خودشو ...

چون پدرم اجازه نمیده طلاق بگیرم... چون مستقل نیستم...من زیبا نیستم... ولی زشتم نیستم قیافه معمولی دارم... تبدیل به موجودی شدم که اگه کسی از من تعریف کنه فکر میکنم مسخره میکنه 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چون پدرم اجازه نمیده طلاق بگیرم... چون مستقل نیستم...من زیبا نیستم... ولی زشتم نیستم قیافه معمولی دا ...

زیبا نیستم چیه الکی نزار عیب بزاره روت‌

پس فعلا برای سر خونه رفتن عجله نکن 

زیبا نیستم چیه الکی نزار عیب بزاره روت‌پس فعلا برای سر خونه رفتن عجله نکن

نمیدونم چطوری دوباره اون اعتماد به نفس قبلی ام رو بدست بیارم... از این انسان ضعیف ناامید بی انرژی خسته شدم

نمیدونم چطوری دوباره اون اعتماد به نفس قبلی ام رو بدست بیارم... از این انسان ضعیف ناامید بی انرژی خس ...

بخوای منطقی فکر کنی فقط چاره اش جدایی است

شوهر نامرد منم منو از یه دختر شاد فاتتزی یه افسرده کرد حیوان

اره خداروشکر... یکبار تو عقد خواستم جدا بشم. 6 ماه تو دادگاه ها آواره بودم... اما الان میگم خداروشکر ...

واقعا من زندگیم نثل تو داره ب طلاق میکشه بخاطر گیر دادناش و سخت گیر بودن و دخالت خانوادش 

اما خودم میدونم ک پسر خوبیه فقط سخت گیر بودنش منو میترسونه

همش دعوا و جنگ ودخالت خانواده همسر

دادگاه هم داشتیم🥲🥴

بعد که رفتیم سر خونه زندگی رفته رفته دخالتهای خانواده ی شوهرم کمتر شد 

منم کم کم یاد گرفتم چطور رفتار کنم

بعضی از اشتباهاتمون به خاطر سن کم خودم و بی تجربگی بود واعتماد بیش از حد همسرم به پدرش بود.