2777
2789
عنوان

فکر کنید طرفتون خیلی خوب باشه ولی تو عقد خیانت کنه میبخشیدش

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 49 پست
بله متاسفانه ،اخه یه بارم بیرون بودیم رفت سرویس بهداشتی اومد بیرون گفت عشقم من اندازه یه بند انگشت ح ...

اوه اوه اوضاعش خرابه بندازش بیرون از زندگیت اینا خطرناکم هستنااا حواست باشه موادی چیزی تو وسایل خودت یا خونتون نندازه پرونده الکی درست کنه نشنیدی چند وقت پیش یه پلیسه بخاطر ارثه‌ زنش زد کشتش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن که بهترین کار رو انجام دادی خوب کردی که جدا شدی دوستش داشتی؟

اره خیلی دوستش داشتم دوطرفه هم بود یعنی اون خیلی بیشتر نشون میداد عاشق و پیگیره یه سره باهم بودیم ولی یه ماه مونده به عروسی وسط جهاز چیدن زدم زیر همه چیو تموم کردم با اینکه چندماه بود از خیانتش گذشته بود انگار تازه یادم افتادچیگار کرده بوده

اره خیلی دوستش داشتم دوطرفه هم بود یعنی اون خیلی بیشتر نشون میداد عاشق و پیگیره یه سره باهم بودیم ول ...

دختر خنگ بازی درنیار یارو معتاده دختربازه مطمین باش هزارتا خلاف دیگه هم داره باز میگی عاشق و پیگیره ؟ کسخولی ؟ یا تاپیکت فیکه ؟ 

این یارو خیلی کسکشه ک اینجورفیلم بازی میکنه

ادم هولی ک ازرابطه های جنسی سیرمونی نداره و‌بادروغ روابطشو پیش میبره اصلا جایی برای اعتماد توزندگی و خیال راحت نمیذاره

خیلی تصمیم خوبی گرفتی درحق خودت

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره خیلی دوستش داشتم دوطرفه هم بود یعنی اون خیلی بیشتر نشون میداد عاشق و پیگیره یه سره باهم بودیم ول ...

یعنی میخوای بگی خیانتو بخشیدی سر هیچی یعنی هیچ بحث و دعوایی یاد خیانت افتادی گفتی طلاق؟حق طلاق داشتی؟

اوه اوه اوضاعش خرابه بندازش بیرون از زندگیت اینا خطرناکم هستنااا حواست باشه موادی چیزی تو وسایل خودت ...

اره دقیقاااااا دقیقااا شنیدم همونو ببین اصلا این یکسال با این ادم مثل فیلم ترسناک بود،مثلا تو تامیکهای قبلیم هست سر اینک انترنت گوشی ک خودم خریده بودم روشن بود یا مثلا دستمال کاغذیم از دستم افتاده یا چیزای این شکلی به حدی پرخاشگر میشد چیزی نمیگفتا ولی چشماشو درشت میکرد بینیشو باد میکرد دندوناشو فشار میداد ک تو کمتر از یه ثانیه از عشقش تبدیل میشدم به دشمنش انقدر ترسناک،بعد یه مرونده ی تست اعصاب ک مربوط ب محل کارش بود پیدا کردم دیدم توش زده دارای افکار و احساسات غیر عادی و...

دختر خنگ بازی درنیار یارو معتاده دختربازه مطمین باش هزارتا خلاف دیگه هم داره باز میگی عاشق و پیگیره ...

نه بابا فیک کجا بود کاربریم قدیمیه تاپیک قبلیامو ببین چه موجودی بوده،خودم کصخلم بابا،اخه به موازات اینوارا ادای عاشقارو در میاورد یه سره پیشم بود وابسته شده بودم

خیر تصمیم به شدت درستی داشتی

خاله من تو عقد دیده بودن شوهرشو با یه زنه دیگه تو ماشین ولی خالم با چرت و پرتایی که شوهره بهونه کرد راضی شد و ادامه داد باهاش. ۱۰ سال بعد گندش در اومد همه این سالا بهش خیانت میکرده آخرشم جدا شد ازش با یه بچه

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
یعنی میخوای بگی خیانتو بخشیدی سر هیچی یعنی هیچ بحث و دعوایی یاد خیانت افتادی گفتی طلاق؟حق طلاق داشتی ...

نه خیانتو دیدم همونروز بعد داد بیداد کرد و اینا قهر کرد رفت فرداش با یه باکس گل کوچیک و گفت بریم اصلا هرجا میگی مشاوره و من زندگیمو باتو دوست دارمو از این حرفا بی دقتی کردم و اون پیاما رو دوستم گفته بوده به مثلا اون کسی ک باهاش بدم و من واسطه بشم،میدکنستم داره چرت میگه ولی تو شوک بودم پیگیر نشدم چندماه دیگ ادامه دادم با عشق و مهربونی انگار هیچی نشده بود ،یک ماه مونده به عرکسی انگار تازه فهنیدم چی شده و بهش گفتم نمیتونم ،رفتم وکیل گرفتمو کارهارو استارت زد

نه بابا فیک کجا بود کاربریم قدیمیه تاپیک قبلیامو ببین چه موجودی بوده،خودم کصخلم بابا،اخه به موازات ا ...

فقط بدون خداخیلی تورو دوستداشته ک اول کاری جداشدی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲