2777
2789

من تو عقد جدا شدم هزارتا مشکل دیگه هم داشت طرفم ولی یه سوال دارم میخوام قلبم اروم شه 

فکر کنید اصلا طرف همه چی تمومم باشه یک ماه و نیم بعد عقد خیانت کنه و چتهاشو بخونید که به یکی دیگ یه شب قبل اینک بیاد پیش شما زده باشه عشقم ترخدا ببخشید ک نمیتونم این روزا زیاد بهت برسم بخدا سرم شلوغه تو ک میدونی بخاطر شغلم روم حساسن عشقم ترخدا ناراحت نباش عشقم ترخدا جواب بده

بعد اینکه فهمید شما پیامهارو دیدی اول بزنه زیر گریه و بگه بخدا اونی ک بهش پیام دادن اصلا دختر نیست پسره،ولی عکس پروفایل اون طرف شکل دخترا بود...خلاصه گوشی رو بگیره پیامهارو پاک کنه بعد بزنه به دادو بیداد و یه زنگ فرمالیته به دوستش بزنه نقش یازی کنه ک پیامها واسه دوستش بوده بعد  قهرکنه بره حق به جانب

میمونید با این ادم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میریدم تو هیکلش حتما نظامیم هست ؟؟؟ منم یه نظامی میشناسم همینجوری خائن بود

بله متاسفانه ،اخه یه بارم بیرون بودیم رفت سرویس بهداشتی اومد بیرون گفت عشقم من اندازه یه بند انگشت حشیش تو جیبم بوده الان دیدم نیست ترسیدم نکنه تو خونه شما افتاده باشه فکر بد نکنی خواستم بگم واس من نبوده واسه متهم بوده،بعد هی از این و اون میمرسیدم میگفتن بابا اصلا هرچی بگیرن اینا صورت جلسه میکنن مگه میشه طرف تو لباس بیرونش از اداره چیزی بذاره

کسی که خیانت میکنه دقیقا نقطه مقابله همه چی تمومه🙄

بعدم چجوری تونسته بگه اصلا دختر نیست😅

پسر باشه که بدتره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️