2777
2789
عنوان

بیاین بگین چرا بیدارین و خوابتون نبرده

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشت زیر پای مادران است ❤️

جالبه خواهرم مجرده میگه واقعا چیکار میکنید تو خونه که وقت ندارید مگه کار خونه چقدره؟ انگار ققط کاره خونه داریم من تا سرو کله بزنم با بچه هام قشنگ سه چهار ساعت از وقتم میره

آره دردای طبیعیه بخاطر باز شدم شکم و رحم هست

انشاالله به سلامتی بغلش بگیری منم یه بچه ۱۲ ساله دارم یادم رفته که درد بود یا نه ولی کلا یادمه بجز ۱۰روز اخر که از شدت سنگینی و نفس تنگی خوابم نمیبرد بقیش خیلی راحت بود

بمون پیامای همین تاپیک رو بخون😄🥰❤️

چشمممم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

انشاالله به سلامتی بغلش بگیری منم یه بچه ۱۲ ساله دارم یادم رفته که درد بود یا نه ولی کلا یادمه بجز ۱ ...

ممنون عزیزم خدا بچتو برات حفظ کنه خودم بارداری دومم هست تفاوت دردارو میفهمم مشکلی نیست

باورت میشه من ماه پیش توی دوران پی ام اس، سر اینکه کفش نو که خریده بودم توی جاکفشی جا نشد، نشستم گری ...

بگردممممممم😂😭

پیش میاد، منم سر چیزای خیلی چرت و پرت گریم می‌گیره 😭😂😂

جالبه خواهرم مجرده میگه واقعا چیکار میکنید تو خونه که وقت ندارید مگه کار خونه چقدره؟ انگار ققط کاره ...

انشالله متأهل و مادر که شد خودش متوجه میشه😍

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»