2777
2789
عنوان

این خبر تو خوزستان راسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 70 پست
از کی بدت میاد تو اهواز اینقد حرصی شدی واسه یه تعطیلی😂ما حتی مترومون رو ۲۵ساله نساختن با اینکه قدم ...

چرا اینطوری حرف میزنی؟ من حرصی شدم؟

چقد گارد میگیرید

انگار سرت ب جایی خورده مگه چی گفتم سریع پریدی؟

چیزی ب ذهنم نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عجیبه اون کاربر میگه مشهد با شاخص ۲۲۰ تعطیل نمیکنن اما اهوازو با شاخص ۱۵۰ سریع تعطیل میشهجالب شد ...

آره عزیزم درست میگی احتمالا چون اینجا خیلی وقت این مشکل هست گرد و خاکای عجیب غریب بالاخره زود ی فکری میکنن واسش انشالله همه جا درست بشه مردم گناه دارن تو این گرد و خاک واقعا 

اهوازی نیستم، اما فکر کنم شما گرد و خاک شدید اهوازو تا حالا ندیدین که چشم دیگه چشمو نمی بینه، یکبارم برای این بندگان خدا یک حرکتی زدن قرار نیست که همش زور باشه بهشون، مطمئنا مشهد و تهرانم با این الودگی یک فکری می کنن

آره عزیزم درست میگی احتمالا چون اینجا خیلی وقت این مشکل هست گرد و خاکای عجیب غریب بالاخره زود ی فکری ...

اره دقیقا

انشالله درست شه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

اهوازی نیستم، اما فکر کنم شما گرد و خاک شدید اهوازو تا حالا ندیدین که چشم دیگه چشمو نمی بینه، یکبارم ...

نه ی چیزش واسم جالب شد براهمین تاپیک زدم

یکی از اقواممون خوزستان زندگی میکنه میگفت هرشب با شاخص ۱۵۰ اهوازو تعطیل میکنن

اما مشهد با شاخص ۲۳۰ بازم میرن مدرسه

براهمین عجیب شد برام😅

چیزی ب ذهنم نمیرسه

از کی بدت میاد تو اهواز اینقد حرصی شدی واسه یه تعطیلی😂ما حتی مترومون رو ۲۵ساله نساختن با اینکه قدم ...

هی خدا به استان های خوزستان و بوشهر از لحاظ امکانات واقعا ظلم میشه، هر دو منبع نفت و گاز ایران اما امکانات صفر، خدایی دوستانی می گن الودگی تهران یک سر به عسلویه بوشهر بزنن تمام الودگی و گرما، فلر هایی که دائم در حال سوختن ، زمینی که بو گاز می ده

هی خدا به استان های خوزستان و بوشهر از لحاظ امکانات واقعا ظلم میشه، هر دو منبع نفت و گاز ایران اما ا ...

من چندبار بار اومدم خوزستان چون شهر منه ولی متاسفانه اونجا ساکن نیستم

بنظرم خوبه که

امکاناتش خوبه حتی خیابوناش قشنگ بود جاده ها و....

اگه بخوای بگی ب استانی ظلم میشه اون سیستان بلوچستانه که واقعا فقیرن همه

چیزی ب ذهنم نمیرسه

من چندبار بار اومدم خوزستان چون شهر منه ولی متاسفانه اونجا ساکن نیستمبنظرم خوبه کهامکاناتش خوبه حتی ...

با توجه به اینکه ماهشهر منبع گاز و نفت امکاناتی نداره خوزستان، وای حرف سیستان نزن که واقعا گناه دارن 😔بوشهرم فاقد امکانات یک بیمارستان درست نیست تو این شهر ، شیراز اگه نزدیک نبود بهش خیلی به مشکل می خوردن، کاش مسئولین با فکر همه استان ها بودن

با توجه به اینکه ماهشهر منبع گاز و نفت امکاناتی نداره خوزستان، وای حرف سیستان نزن که واقعا گناه دارن ...

🥲بنظرم هیچی بدتر از سیستان نیست

خوزستان خوبه اما مسئولینش خوب نیستن

بوشهر منظورته ک امکانات نداره؟ والا من فقط اهواز اومدم ک بنظرم امکانات خاص خودشو داشت

بقیه شهرهاشو نیومدم

چیزی ب ذهنم نمیرسه