2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون مثل شوهر من بود چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 36 پست
من جات باشم هم شوهرت هم خانوادش رو سرم میزاشتم بخاطر شوهرت که خیلی ماهه

خانوادش خوبن ب جز مادرش و خواهرش

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول معروف با زبان خوش مار از لونه ش میکشن بیرون تو هم یه کم زبون بریز خواهر

قطع ارتباط هستم با مادرشوهرم. اما شوهرم گاهی بچه رو میبره ببینن. میترسم پرش کنن

چرا چیکار کردن مگه؟

تاپیک هامو نخوندی پس

تهمت هرزگی زدن چون شب عروسی دستمال ندادم. 

بهم گفت پدرت تورو فروخته ب ما برا هرزگی. 

خبر چینی دزدی بی عقلی برو تیمارستان. 

همشم دخالت میکرد همش. اخرش دعوا کردیم و قطع ارتباط. شوهرم پشتمه اما میترسم پرشش کنن

تاپیک هامو نخوندی پستهمت هرزگی زدن چون شب عروسی دستمال ندادم. بهم گفت پدرت تورو فروخته ب ما برا هرزگ ...

نترس شوهرت مرد قویه و دوست داره دورش بگرد و هواشو داشته باش هیجای کار اشتباه نرو

منم شوهرم خیلی خوب بود منم از سر خوب بودن فکر میکردم باز خیلی چیزارو ندارم اشتباه کردم اما بازم منو بخشید و باهام خوب شد و برام میمیره منم دوستش دارم

پس توام خیلی حواستو جمع کن وقتی اینقد هواتو داره و دستت داره که از خانوادش زده ک کمترین مردی این کارو میکنن

سعی کن عشقتو بهش زیاد کنییی خیلی هواشو داشته باش 

از هرچیزی بهش نزدیک باش 

بخودت زیاد برس خیلی زیاد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نترس شوهرت مرد قویه و دوست داره دورش بگرد و هواشو داشته باش هیجای کار اشتباه نرومنم شوهرم خیلی خوب ب ...

چشم عزیزم مرسی بابت راهنمایی قشنگت. 

مثلا امروز سر شوهرم غر زدم که چرا به مادرت خبر دادی دست دخترمون دررفته بود. 

شوهرم گفت بابا بچه نیستم که زندگیمونو ببرم خبر بدم بگم همه چی رو به مادرم. 

گفت برا این گفتم که مواظب دستش باشن دوباره اتفاقی نیفته

تاپیک هامو نخوندی پستهمت هرزگی زدن چون شب عروسی دستمال ندادم. بهم گفت پدرت تورو فروخته ب ما برا هرزگ ...

چندساله ازدواج کردی .

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سعی کن عشقتو بهش زیاد کنییی خیلی هواشو داشته باش از هرچیزی بهش نزدیک باش بخودت زیاد برس خیلی زیاد

چشم عزیزم مرسییی

داره چهار سال میشه

خوب خداروشکر تازه نیس فک کردم یک ساله 

خوب خداروشکر تازه نیس فک کردم یک ساله

ن عزیزم یه سال نامزد موندیم. سه سال هم هست خونه خودمونیم. بیس سالمه. شوهرم هم سی و پنج. 

فک کنم چون سنش کم نیس بچه ننه نیس