2777
2789
عنوان

کی بارداره بیاد تو🍓💚🌺🌈

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رحم هنوز پایینه

مثلا کجا زیر ناف یا خیلی پایین تر 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

خودمو گفتم

اها😂💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

منم یازده هفته و دوروزم هفته دیگه میخام برم سونو  ا ن تی 

من بچه دومه و ناخاسته باردار شدم بچه اولم دختره خیلی حالم بده استرس دارم شوهرم اذیتم میکنه خیلی شبا دیر میاد یا نمیاد عصبیه فحش میده درک نمیکنه حالم بده اگ غذا درست نکنم یا زیاد بخابم انقد فحش و اذیت میکنه ازش متنفر شدم چون خیانت هم میکنه کلن تصمیم طلاق داشتم میخاستم برم سرکار ک فهمیدم باردارم تازه شوهرمم پسر میخاد ....

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
منم یازده هفته و دوروزم هفته دیگه میخام برم سونو ا ن تی من بچه دومه و ناخاسته باردار شدم بچه اولم د ...

واای متاسفم 🥺🥺😭💔

ایشالا بچت سالم و سلامت دنیا بیاد 😍🥺🥺💚

توکل کن به خدا ایشالا درست میشه🤲🌺

من هفته ۱۳هستم منم چیزی حس نمیکنم بچه دوممه 

نمیدونم ۱۵هفته برم واس جنسیت یا ۱۶😐

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
من هفته ۱۳هستم منم چیزی حس نمیکنم بچه دوممه نمیدونم ۱۵هفته برم واس جنسیت یا ۱۶😐

۱۸ برو 

ان تی کی رفتی ؟

۱۲ هفته

دقیقا دوازده ؟

چه جالب که زود بهت جنسیت و گفته❤️😍🌺

خدا حفظشون کنه واست 😘😘🥺🍓🌈😍