2777
2789

سلام اینا آمدن دعوتی خونم ۱ هقته ای میشه منم حالم خوب نبود تهوع و ...ناهار و شام مامانش درست میکنه منم کمک میکنم ولی یجوریم به نظرتون چکار‌کنم ؟؟ نگن چه عروس تنبلی

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی تازه تو که حالت خوب نیس، خیلیا وقتی میان میمونن خودشونم کارهارو انجام میدن اشکالیم نداره

اخه تازه عروسب کردیم نگه از خدا خواسته و فلان

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

اخه تازه عروسب کردیم نگه از خدا خواسته و فلان

نه بابا انشالله خودمونم به اون سن میرسیم و متوجه میشی اشتباه میکردی ، هیچکس تو خونه کسی کار نمیکنه مگر اینکه قلبا راضی هست از کاری ک میکنه 

نه بابا انشالله خودمونم به اون سن میرسیم و متوجه میشی اشتباه میکردی ، هیچکس تو خونه کسی کار نمیکنه م ...

اره کلا غذا رو اون درست میکنه جارو هم میده خواهر شوهر کوچیکم البته تمیزه هااا ولی چون یکبار ضعف کردم قندم افتاده بود سرپا بودم اینکار رو میکنن

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ن چه اشکالی داره غریبه نیستن شما هم بارداریمنم خواهرشوهر میاد خونم ۲ روز میمونه خیلی کمکم میکنه ظرف ...

اهوم هنور آخه باهاشون حس غریبی دارم ناخواسته باردار شدم مادرش گفته بود سقط کنی ولی شوهرم کفت نه میترسم توب غذا چیزی بریزه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ن چه اشکالی داره غریبه نیستن شما هم بارداریمنم خواهرشوهر میاد خونم ۲ روز میمونه خیلی کمکم میکنه ظرف ...

میترسن چیزای طبع گرم درست کنه آخه اولش راضی نبود از بارداری

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️