2777
2789

با بدنسازی نه

با کاهش وزن و چربی

که در بدنسازی یکی از اهداف افزایش عضله ث کاهش چربیه 

کتاسفانه کوچیک میشه طی روند چربی سوزی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره حرکتایی کخ بهت میده چیهولی اره تاثیر دارهمیتونی بهش بگی به من حرکات سینه رو نده ننیخوام س ...

نه عزیزم من مربی هستم

حرکات مال بافت عضله قفسه سینه س

این بافت چربی ربطی بهش نداره

ما چربی سوزی موضعی نداریم 

بافت سینه خانم ها چربی و آقایان عضله س

کاهش چربی طبق ژنتیک کوچیک میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خب باید چیکار کرد که سینه کوچیک نشه؟

هیچی

با بدنت دوست باشی یا

بعد رسیدن به اندام دلخواه عمل کنی

همه چیو نمیشه باهم داشت

بستگی داره حرکتایی کخ بهت میده چیهولی اره تاثیر دارهمیتونی بهش بگی به من حرکات سینه رو نده ننیخوام س ...

یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟

یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟

برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار هم هستن آخه

یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار ...

ربطی به بافت چربی سینه ت ناره حرکات عضله قفسه سینه

نگی که فک میکنه حالیت نیس هیچی

یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار ...

حقیقتا من اون تایمی که میرفتم نگفتم بهم چون نمیدونستم کوچیک میکنه

تو بگو بهش ببین خودش چی میکه اصلا

نه عزیزم من مربی هستمحرکات مال بافت عضله قفسه سینه ساین بافت چربی ربطی بهش ندارهما چربی سوزی موضعی ن ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم

منی که دیسک کمر و سیاتیک دارم و بدنسازی با مراعات میرم و مربی هم در جریانه 

آیا با این شرایط که وزنه سنگین بخاطر شرایطم نمیتونم بزنم آیا اصلا میتونم به باسن و پا حجم بدم؟ شدنیع؟

هیچیبا بدنت دوست باشی یابعد رسیدن به اندام دلخواه عمل کنیهمه چیو نمیشه باهم داشت

نههههه از عمل و اینا متنفرم

اصلا کسایی که عمل کرده هستن بدنشون رو میبینم حالت ایش بهم دست میده 

حقیقتا من اون تایمی که میرفتم نگفتم بهم چون نمیدونستم کوچیک میکنهتو بگو بهش ببین خودش چی میکه اصلا

بالاتر گفتن نگو چون برای عضله قفسه سینس ربطی به بافت سینه نداره حالا کوچیک شد اشکال ندارع افتاده نشه😂