567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 عنوان بچه واقعا با بدنسازی سینه کوچیک میشع 124 بازدید | 22 پست میخوام بدونم واقعا سینه با بدنسازی کوچیک میشه؟روزایی که سینه دارین چند کیلویی میزنین؟ 1404/08/12 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeaho عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 643 بستگی داره حرکتایی کخ بهت میده چیهولی اره تاثیر دارهمیتونی بهش بگی به من حرکات سینه رو نده ننیخوام سینه هام کوچیک شه
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 با بدنسازی نهبا کاهش وزن و چربیکه در بدنسازی یکی از اهداف افزایش عضله ث کاهش چربیه کتاسفانه کوچیک میشه طی روند چربی سوزی وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 با بدنسازی نهبا کاهش وزن و چربیکه در بدنسازی یکی از اهداف افزایش عضله ث کاهش چربیه کتاسفانه کوچیک می ... خب باید چیکار کرد که سینه کوچیک نشه؟
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 بستگی داره حرکتایی کخ بهت میده چیهولی اره تاثیر دارهمیتونی بهش بگی به من حرکات سینه رو نده ننیخوام س ... نه عزیزم من مربی هستمحرکات مال بافت عضله قفسه سینه ساین بافت چربی ربطی بهش ندارهما چربی سوزی موضعی نداریم بافت سینه خانم ها چربی و آقایان عضله سکاهش چربی طبق ژنتیک کوچیک میکنه وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 خب باید چیکار کرد که سینه کوچیک نشه؟ هیچیبا بدنت دوست باشی یابعد رسیدن به اندام دلخواه عمل کنیهمه چیو نمیشه باهم داشت وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 بستگی داره حرکتایی کخ بهت میده چیهولی اره تاثیر دارهمیتونی بهش بگی به من حرکات سینه رو نده ننیخوام س ... یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار هم هستن آخه
خاله_خرسسسسه عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 9870 یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار ... ربطی به بافت چربی سینه ت ناره حرکات عضله قفسه سینهنگی که فک میکنه حالیت نیس هیچی وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵
yeaho عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 643 یغنی ممکنه حرکتای سینه نده؟یعنی اگه بگم نمیگه نه باید بزنی و فلان؟برنامش حرکتای سینه و بازو پر فشار ... حقیقتا من اون تایمی که میرفتم نگفتم بهم چون نمیدونستم کوچیک میکنهتو بگو بهش ببین خودش چی میکه اصلا
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 نه عزیزم من مربی هستمحرکات مال بافت عضله قفسه سینه ساین بافت چربی ربطی بهش ندارهما چربی سوزی موضعی ن ... سلام عزیزم یه سوال داشتممنی که دیسک کمر و سیاتیک دارم و بدنسازی با مراعات میرم و مربی هم در جریانه آیا با این شرایط که وزنه سنگین بخاطر شرایطم نمیتونم بزنم آیا اصلا میتونم به باسن و پا حجم بدم؟ شدنیع؟
آرزووnic عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 3074 سینه بزرگش جذابه ...کوچیک که قشنگی نداره بشرطی که دیسک نداشته باشی
yeaho عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 643 ربطی به بافت چربی سینه ت ناره حرکات عضله قفسه سینهنگی که فک میکنه حالیت نیس هیچی عشقم اون حرکتا پوستو جمع و چربیه سینرو تا حدی کوچیک میکنه!
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 هیچیبا بدنت دوست باشی یابعد رسیدن به اندام دلخواه عمل کنیهمه چیو نمیشه باهم داشت نههههه از عمل و اینا متنفرماصلا کسایی که عمل کرده هستن بدنشون رو میبینم حالت ایش بهم دست میده
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 ربطی به بافت چربی سینه ت ناره حرکات عضله قفسه سینهنگی که فک میکنه حالیت نیس هیچی جدی پس نمیگم اوکی
567bahar مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 797 حقیقتا من اون تایمی که میرفتم نگفتم بهم چون نمیدونستم کوچیک میکنهتو بگو بهش ببین خودش چی میکه اصلا بالاتر گفتن نگو چون برای عضله قفسه سینس ربطی به بافت سینه نداره حالا کوچیک شد اشکال ندارع افتاده نشه😂