2777
2789
سلام عزیزم یه سوال داشتممنی که دیسک کمر و سیاتیک دارم و بدنسازی با مراعات میرم و مربی هم در جریانه آ ...

بله عزیزم 

ولی با خوردن مکمل های پروتیین

شما میتونی سبک بزنی با تعداد بالا اینقد که به ناتوانی برسی

شما عضله در باشگاه تخریب میکنی در خواب و با تغذیه ترمیم میشه و حجم میگیره

یادت باشه ۷۰٪ تغذیه 

۱۰٪ خواب و فقط ۲۰٪ تمرین صحیح شمارو به اندام ایده آل میرسونه

غذای عضله پروتیینه تا میتونی برسن به بدنت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اون حرکتا پوستو جمع و چربیه سینرو تا حدی کوچیک میکنه!

عزیزم من مدرک دارم و دوره ها گذروندم

جای دیکه اینو نگی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بله عزیزم ولی با خوردن مکمل های پروتیینشما میتونی سبک بزنی با تعداد بالا اینقد که به ناتوانی برسیشما ...

مثلا باید حتما مکمل بخورم یا با غذا های خونه هم میشه پروتیین لازم رو رسوند به بدن برای حجم؟

میشه لطف کنین بگین چه میزان باید پروتیین بخورم

به مربی نمیتونم بگم چون اونسری گفتم گفت الان اصلا نباید زیاد پروتیین بخوری باید چربی سوزی کنی اول بعد بری برای حجم

ولی من آخه نمیخوام خیلی لاغر و فیت بشم که

مثلا باید حتما مکمل بخورم یا با غذا های خونه هم میشه پروتیین لازم رو رسوند به بدن برای حجم؟میشه لطف ...

بستگی به وزنت و تمریناتت  ولی حداقل ۸۰-۱۴۰ گرم

هر سفیده تخم مرغ ۳.۵ پروتیین داره دیگه خودت حساب کن بدون مکمل به اون عدد برسی چقد باید چیز بخوری