2777
2789
عنوان

نامزدم بدون اینکه بهم اطلاع بده بعد شام رفت خونه پسرعموش بخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دو دل بودمولی خب حتما علاقه ای بودخ بله گفتمولی الان خیلییی پشیمونم

چندسال دیگ ک باتجربه بشی و مشکلات بزرگتر زندگیو ببینی میخندی میگی سر چیزا الکی چقد دق خوردم

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
تو اون تاپیکا توضیح ندادم هر کاربری کفت بیشتر توضیح بدهخب وقتی خودش اجازه نمیده من برم جاییخودشم بای ...

رل نیستی ولی صاحب هم نیستید ک‌میگی اجازه بگیره 

الان با این کارت بدتر شد گفت نمیام 

بهتره با احترام و سیاست بری جلو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
گلممن حرفتو خوندمبی سیاستی های وحشتناک زیادی داری....دعواهای بی مورداصلا شناختی رو مردا نداریبعد نشس ...

مرسی عزیزم اخه کلا باهم بودیم تا حالا جدا نشدیم که خودمو سرگرم نشون بدم 

بعد باهم مهمونی خونه خالم بودیم که باید بهش میگفتم دارم میرم ارایشگاه 

پس بنظرت چیکار کنم؟ راست میگی اصلا سیاست ندارم

کاربری دست دو نفر

خب این اشتباه که از اول در برابر بی منطق بازی کوتاه میای تنها نمیزاره جای برم یعنی چی فکر کردی با اینجور رفتار اونم مثل خودت میاد ازت اجازه میگیره بابت بیرون رفتنش این واسش مشخص کن که ازدواج به این معنی نیست که تنها جای نری و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

برای ازدواج خیلی کوچولویی ها مگه قراره هر جا میره بگا بهت؟؟؟ ذات مرد اینکه مراقب گر باشه برای همین بهت میگه مثلا دوست نداره تنهایی فلان جا بری ولی اونکه قرار نیست هرجا میره از تو اجازه بگیره مسخره بازیا چیه

کلا تصورت از زندگی مشترک اشتباهه، شما هنوز عقدی خونه خودت نرفتی که توقع داری یه شب هم ازت دور نباشه، ...

نمیگم خودکشی کنه ولی خب وقتی آدم پی ام اسه باید یکم درک کنی 

کلا دعوا افتاد خیلی وحشتناک

بعدشم اجازه نمیگرفتم که کلا باهم بودیم دیگه باید بهش میگفتم دارم میرم ارایشگاه 

وقتی اون نمیذاره من جایی برم خب منم حس بدی میگیرم وقتی بدون اطلاع من شبو میزه خونه پسرعموش

کاربری دست دو نفر