دو سه سال اول مدرسه کلا همینه تا بچه بدنش قوی بشه و به قولی واکسینه سه سالی طول میکشه
ولی خانم جان شما مادری بزرگی، داری یه انسان پرورش میدی سعی کن در هر حالی زبانت به نفرین اونم اینجوری باز نشه خوب نیست انرژی منفیش دامن گیر خودت هم میشه
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
دو سه سال اول مدرسه کلا همینه تا بچه بدنش قوی بشه و به قولی واکسینه سه سالی طول میکشه ولی خانم جان ش ...
من یه مادرم ۵۰ تومن پول مدرسه دادم ولی بچم که مریض شد یک هفته شایدم بیشتر نفرستادکش بقیه درگیر نشن تازه وقتی رفت هم گفتم شاید ناقل باشه با ماسک فرستادمش
تو این دوره زمونه میدونی هزینه یه دکتر چقدر میشه ؟ بقران ۲ بار بردمش دکتر هر ۲ بار با هم هزینش شد ۳ میلیون
فکر نکن بیمارستان شاخی بردمش به درمانگاه ساده بردم
نفرین به حق برنمیگرده
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
منم چند روزه درگیرم اول پسرم بعد دخترم الان هم خودم ویروس بدی هست بدن درد بدی داره انگار کروناس بعضی مادرها شاغل هستن بعضی ها بیخیال میخوان خودشون راحت باشن بچه ها میفرستن مدرسه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم چند روزه درگیرم اول پسرم بعد دخترم الان هم خودم ویروس بدی هست بدن درد بدی داره انگار کروناس بعضی ...
وای اره دقیقاااا
بعد شما نمیدونم یادته یا نه زمان ما که مدرسه میرفتیم جفتیمون با حال زار میومد بدون ماسک مریض هم نمیشدیم اصلا معلوم نیست چه بلایی داره سرمون میاد الان همه زود مریض میشن
اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه
بچه خواهرام دولتین هیچ مریض نمیشن شاید در سال ۳ بار اونم خودشون قطعا مریض شدن از سرما چرا خصوصی اینج ...
به اون نیست به سیستم ایمنی بدن به بچت گردو عسل آبلیمو و انجیر و اینجور چیزا بیشتر بده غذاهاشو تقویت کن بدنش مقاوم بشه فقط به شربت اکتفا نکن نوه های عمه من از بچگی سیر خام و پیاز خیلی میخورن زیر آفتابم خیلی میرن تا الان که بزرگه ۱۵سالشه کوچیکه ۵سالشه یه بارم دکتر نرفتن