2777
2789
عنوان

پارتنرم یه چیزیش رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست
خب برای شمام میکنه؟اگه میکنه زورت نیاد ، هر موقع زنش شدی‌میتونی به این چیزا گیر بدی الان هیچ مسئولیت ...

آره میکنه وای دوس دارم فقط برا من اینطور باشه😒

خو دختره خودش پدرمادر شاغل داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چیکار کردی ک متوجه شد؟الان من چیکار باید بکنم

من چیزی نگفتم والا . اتفاقا از اون دخترای بی زبون بودم ولی همین که نامزد کردیم همش برام کادو میگرفت و سعی میکرد نیازای پولی نداشته باشم . حساسیتیم نشون ندادم رو برادر زادش دیگ عروسی که کردیم به مرور و اروم اروم سرد شد ازش و اگه خودم بگم چیزی براش میخره .. هنوزم بچه نداریم .. بنظرم توام فعلا هیچی نگو و اصلا حساست نشون نده وگرنه بدتر میشه

من چیزی نگفتم والا . اتفاقا از اون دخترای بی زبون بودم ولی همین که نامزد کردیم همش برام کادو میگرفت ...

اخه دم و دیقه اسمشو پیشم میاره

میگه بردمش فلان جا گردوندمش اینو براش خریدم  اونو براش خریدم یا مثلا باهاش چت میکنه قریون صدقش میره هر جا بخواد بره میرسونش و  ...خو حسودیم میشه

اگر چیزی بگی رابطت خراب میشه بهتره حرفی نزنی ازمن گفتن بود

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اخه دم و دیقه اسمشو پیشم میارهمیگه بردمش فلان جا گردوندمش اینو براش خریدم اونو براش خریدم یا مثلا ب ...

عزیزم میفهممت من همین الانشم شوهرم ازم دور میشه برادر زادش بهش پیم میده و قربون صدقه هم میرن منم بعدا پیمارو میبینم و خب حرصم میخورم اما حتی یبارم نشده بگم چرا پیام داده یا چرا قربونش رفتی . بعدشم رابطتون جدی بشه این شدت علاقه کم میشه خیالت راحت حدس میزنم یا نوه اوله یا هنوز یه نوس به همین خاطر انقد دوسش دارن .. تو فقط سعی کن با عشقو علاقه پارتنرتو مال خودت کنی

نه چیزی نمیگم تا الانم نگفتم ولی خو ته دلم ناراحتم

مرد جماعت همینن یجیزی بگی جوابت میدن اوقات تلخی پیش میاد بهتره یه فکر بهتری برداری 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

شوهر خواهرشوهرم همینجوری بود به معنای واقعی خواهراش، خواهرزاده هاش بردارزاده هاش همه تیغش میزدن، الان متعادل شده البته خواهرشوهر من خیلی زبون داره من اونجوری نیستم. 

اون در حدی بود که مثلا خواهرش گوشیشو میخواست عوض کنه به داداشه میگفت حالا خودش شوهر داشت🫤🫤🫤