2777
2789

بچه ها دارم سکته میکنم از استرس من دو هفته پیش خیلی اتفاقی دست زدم به کشاله ران چپم و روی خط بیکینیم یه توده یه دونه توده ریز کوچیک تر از نخود پیدا کردم .اصلا درد نداره چسبیده به استخون زیرش حرکت هم نداره سفته ولی پوست روش راحت حرکت میکنه زیر پوستم هست الان چند روزه دستکاریش کردم حس میکنم یکمی بزرگ تر شده اندازه نخود شده یعنی امکان داره خطرناک باشه.راستش میترسم برم دکتر

من کلا غدد لنفاوی زیر بغلم و گردنم و زیر فکم هم متورم هستن و دست بزنم حس میشن اما اونا متحرکن و سونو رفتم طبیعی بودن اینی ک تو کشاله رانمه کوچیکه و حرکت نداره و اخه از رو پوست هم مشخص نیست باید دستمو فشار بدم تا حس بشه

الانم انقدر این دو هفته دستکاری کردم حس میکنم غدد لنفاوی کنارش هم یکم متورم شده شما نداشتین چنین چیزی؟😭اصلا نمیدونم از کی بود خیلی اتفاقی به دستم خورد الان الکی حساس شدم 

شرایط دکتر رفتنم ندارم تازه برای غدد زیر بغلم و اینا یکسره دکتر بودم

چکاپ کامل هم دادم

اگه چیزی بود همون تو مشخص میشد؟

خیلی استرسی و خود بیمار پندار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دمل  یا همون جوش خیلی بزرگ  زیرپوستی نیست  من یه بار همچین چیزی زدم  کلیییی چرک داشت   منم خیییلی ترسیده یودم ولی خب  یک دونه خیلی بزرگه   بعضی وقتا از گرمی خوردن خیلی زیاد میشه  یا هر چیز دیگه ای