2777
2789
دختر من از سه سالگی رفتالفبا هم باید بذاری مدرسه یادش بده نوشتن رو مابقی چیزا رو زمینه چینی کن براش

زبتن رو از سه سالگی رفت؟ الان چند سالش؟ زبانش چه جوریه عالی شده؟

زبتن رو از سه سالگی رفت؟ الان چند سالش؟ زبانش چه جوریه عالی شده؟

بله 

خوبه یسری چیزایی که بدرد سن خودشون میخوره مکالمه ها رو بلده

ترم قبل هم الفبای انگلیسی رو نوشتنشو یاد گرفت الان داره کلمه مینویسه 

حتی کارتون میبینه میگه مامان اینو گفت متوجه شدم قشنگ متوجه میشه چیزایی ک خونده رو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خوبه یسری چیزایی که بدرد سن خودشون میخوره مکالمه ها رو بلدهترم قبل هم الفبای انگلیسی رو نوشتنشو ...

دختر من ۵ سالشه به نظرتون بزارم بره؟ من فک میکردم اول از حروف الفبای انگلیسی شروع میکنن یاد میدن پس اینجوری نیس؟ 

دختر من ۵ سالشه به نظرتون بزارم بره؟ من فک میکردم اول از حروف الفبای انگلیسی شروع میکنن یاد میدن پس ...

نه عزیزم کلا ۶ تا کتابه فقط میخونن تازه کتاب ۵ امی فکر کنم مکالمه هاش اونم بعضی درس هاش یکم طولانی میشه وگرنه جمله های کوتاهه چیزایی که بدرد خود بچه میخوره

مثلا من دارم مسواک میزنم ما کجا میریم 

بریم پارک بریم بازی این‌چیزاست

بعد از ۶ تا کتاب تازه شروع میکنن به نوشتن

اون ۶ تا کتاب هم خیلی طول میکشه‌چون همه کلاس زبان ها بخاطره مدرسه هفته ای ۲ بار هستن‌ تابستونا هفته ای ۳ روزه 

بین‌ ترم ها هم کمی تاخیر هست تا کلاس تشکیل بشه دیگه ثبت نامش کن سن‌خوبیه

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نه عزیزم کلا ۶ تا کتابه فقط میخونن تازه کتاب ۵ امی فکر کنم مکالمه هاش اونم بعضی درس هاش یکم طولانی م ...

وای اگه میدونستم اینجوریه زودتر ثبت نام میکردم من فک میکردم از اول شروع میکنن ای بی سی کار کردن گفتم سخته خیلی ممنون عزیزم پس حتما میبرمش  😍 انشالله  که خودشم خوشش بیاد تازگیا خیلی روی لباس اینا انگلیسی بودنی میاره میپرسه