2777
2789
عنوان

خدایا آبروم در خطره

346 بازدید | 6 پست

چیکار کنم بیرونم میکنن از خونه هیشکی منو راه نمیده خدای محمد پدر لعنتیمو نابود کنه که من آواره شدم پیش پدربزرگم هستم اذیتم میکنن 

میترسن منو شوهر بدن از این ورم خودمم ترسوندن که خدایی نکرده انتخاب بدی باش دیگ راه برگشتی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵سالمه

آهانن تو مشخصاتت زده ۴۹ فکر کردم ۴۹ سالته

ولیی حتماا یه دلیلی داره که درکت نمیکنن مثه خونواده من مخصوصا مامانم انقد سر هر چیزی بهم گیر میده دلمم میخواد اصلا خونه نباشم خیلیی کنترل میکنه

آهانن تو مشخصاتت زده ۴۹ فکر کردم ۴۹ سالتهولیی حتماا یه دلیلی داره که درکت نمیکنن مثه خونواده من مخصو ...

دانشگاه میری؟

اصن تو خونه راحت هستی؟

میزارن دیز وقت بخابی میزارن راحت باشی؟

دانشگاه میری؟اصن تو خونه راحت هستی؟میزارن دیز وقت بخابی میزارن راحت باشی؟

تو خونه همش تو اتاقمم برم پیششون مامانم سر چیزای بیخود شروع به بحث میکنه اعصابم بهم میریزه دیشب اومد تو اتاقم میگفت تو قابلمه چی درست کردی گفتم هیچی واقعاا هیچی درست نکرده بودم بعد انقد کتکم زد که تو یعنی من آدم کثیفی هستی آدم پستی هستی تا بخور کتکم زد هر روزم برنامم همینه شبا هم میخوام تا دیر وقت بیدار بمونم بشینم خیر سرم درس بخونم نمیزاره همش کنترل میکنخ یعنی روانی شدم  بابامم همش ازش دفاع میکنه حتی اگه حق باهاش نباشه