2777
2789

محاله برای تعجیل یا برای شخص ایشون کاری انجام بدی و جبران نکنن، یا بلایی ازتون دور میکنن یا خیر بهتون میرسونن یا چیزی به دل خودتون بیات میکنن یا ب دل دیگران ک به نفع شما باشه حالا اگه این کار شما صرفا یکبار باشه خب کمتره اما اگه ممتد انجام بشه، مثلا بگی اقا چهل روز ب خاطر گل روی شما فلان گناهو میزارم کنار میتونما اما به خاطر گل روی شما انجام نمیدم. 

بیست روز ظرفارو برای مادرم میشورم یا فلان کارو میکنم فلان ذکرو و میگم هدیه به شما. 

یعنی من تضمین صد میدم زندگیتو تغییر میده حتی اثراتشم میبینین اما با اخلاص باید باشه ها

«برای تعجیل در فرج، حاجتروایی و سلامتی من و عاقبت بخیری پدرو مادرم حتما دعا کنین محتاجم» 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم 

دوستی با امام زمان عالیه 

باهاش دوست بشید 

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

نشد😐♥️ نمی‌دونم لغزیدم یبار ولی باز توبه کردم شاید بخاطر همون باشع

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

من خودم قبول دارم هرچی ک گفتیو ولی این جوری گفتنش صحیح نیست میبینی یکی یه خواسته ای داره و درست نمیشه اونوقت کلا از دین و امام بر میگرده مبادا مسئول اونکار بشیم ما....

کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....

الان با خلوص نیت بگیم طلا دلار بیاد پایین میاد یا بگیم بخت همه باز بشه اینجا خدا نمیگه پس من چیکاره ...

دعا سرنوشت قطعی رو هم تغییر میده حرف من نیست حرف معصوم 

و توسل کار بچه زرنگاس 

با این همه گناهو روسیاهی برم در خونه خدا بگم چی 

میام به یکی از عزیزدردونه های خدا میگم اون میره برام رو میندازه خدا هم میبینه هم من عزیز دردونشو دوس دارم هم اون داره برای من رو میندازه حاجتمو میده 

حسبی الله ❤
الان با خلوص نیت بگیم طلا دلار بیاد پایین میاد یا بگیم بخت همه باز بشه اینجا خدا نمیگه پس من چیکاره ...

عزیزم کل عالم رو خدا در اختیار ایشون قرار داده

بعضی چیزا صلاح ادما رو در بر داره مثلا اگ کسی ب صلاحش نباشه ک بختش باز بشه اقا صاحب زمان اون چیزی ک ب نفعشونه در نظر میگیره

بعضی چیزام کفاره گاها و اشتباهای ادماست مثلا همین طلا خیلی از انتخابات و گناهان جمعی ک اشتباه بودن هکراه بایکسری قضا و قدر ها باعث شده رقم بخورن و ادما باید تاوان کارها و انتخاباشون رو بدن و شکی درش نیست 

منتهی اگ شخصی توسل کنه و از حضرت بواد ب زندگیش و رزقش برکت بده بصلاحش باشه اقا کمکش میگنه ک حتی تو این شرایطم زندگی خوبی داشته باشه. 

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

برای من امام زمان خیلی دوره😢اصلادنمیتونم ارتباط بگیرماخه یعنی چی

چرا عزیزم، شما برای ایشون کار خیر انجام بده و هدیه کن ککم انشالله مسیر باز میشه ـ

و خیلی خیلی مهم تر گناهاتو کنار بزار

من خودم قبول دارم هرچی ک گفتیو ولی این جوری گفتنش صحیح نیست میبینی یکی یه خواسته ای داره و درست نمیش ...

عزیزم منم اشاره کردم ک یا حاجتشونو میدن یا ب نحو دیگه ای براشن جبران میکنن و مسیر دیگه ای تو زندگیشون باز میکنن

خواستم طوری بگم ک کسی رو نا امید نکنم

عزیزم منم اشاره کردم ک یا حاجتشونو میدن یا ب نحو دیگه ای براشن جبران میکنن و مسیر دیگه ای تو زندگیشو ...

کاربر اقام...

میدونم نیتت خیره ولی کسایی رو دیدم ک بواسطه همین حاجات دنیایی آخرتشونو خراب کردن دیدم تو پست ها اصلا کردید در پناه امام زمان 

کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....

عزیزم منم اشاره کردم ک یا حاجتشونو میدن یا ب نحو دیگه ای براشن جبران میکنن و مسیر دیگه ای تو زندگیشو ...

سلام عزیزم...انشالله امام زمان برات بسازه که اینجوری خیلی از دلهارو متوجه ایشون میکنید

به نیتت صلوات و سوره توحید خوندم تقدیم امام زمان کردم انشالله دلتو شاد کنه