2777
2789
عنوان

نظرتون چیه❓️دلیلتونم بگید لطفا

94 بازدید | 10 پست

با کراشم ۴سال دوست معمولی بودم، دلش از اول جای دیگه بود و منو بخاطر اون دختره نمیخواست(ولی با اون دختره تو رابطه نبود) خلاصه من بهش گفتم اگه رفاقت کنیم من بیشتر وابسته میشم و ممکنه آسیب ببینم. بعد الان کراشم فهمیده که اون دختره نامزد کرده اگه براش صبر کنم می‌ارزه؟؟ 

آخه میگن عشق به مرور به وجود میاد و اگه براش تلاش نکنی بعدا پشیمون میشی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐چرا؟

چون عشق واقعی فقط ۱ بار با وجود میاد هیچ دقتم فراموش نمیشه پسری که حاظر بوده با تو دوست اجتماعی باشه ولی دختر مورد علاقم کنارش نداشته باشه فک نمیکنم دیگه مثل سابق عاشق شه توی سالاری ک دوست بودید فرصت داشت حداقل به عنوان ذخیره بهت فکر کنه ولی نکرد ببخشید خیلی رک دارم میگم ولی میخوام آسیب نبینی دست بکش

چون عشق واقعی فقط ۱ بار با وجود میاد هیچ دقتم فراموش نمیشه پسری که حاظر بوده با تو دوست اجتماعی باشه ...

شاید فکر کرده بوده ولی بخاطر عذاب وجدانش و ترسش از رابطه نمیومده جلو؟ 

خب ممکنه منم دیگه عاشق نشم🚶🏻‍♀️

ولی عشق به مرور به وجود نمیاد ....اون که میگی وابستگیه

عشق یهویی میاد با لگد در هم نمیزنه عزیزم ....

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت