2777
2789

امروز تعدای دانشجو اومده بودن بیمارستان 

من از یکشون خیلی خوشم اومد

21سالش بود ولی خیلی مودب و آقا بود 

من خودم 29سالمه به نظرتون اگر رابطه ای بینمون شکل بگیره زشت نیست خیلی میترسم قضاوت شم دوس دارم پیش قدم شه پسره وگرنه من نمیتونم چیزی بهش بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد بی ادبی ندارم منظور این بود که خودتون هم سنو سال من هستید

نه من بیشتر ازشمام و متاهلم اما در مجردیم کیس کوچکتراز خودم زیاد بود اما حسی نداشتم. اما ببخشید تاپیکاتونو نگاکردم حس میکنم شمااز کوچکتراز خودتون خوشتون بیاد و این مشکلی نداره بالاخرع هرکی یه سلیقه ای داره سن واقعا مشکل نیست بنظرم اگ بتونی درک. کنی 

نه من بیشتر ازشمام و متاهلم اما در مجردیم کیس کوچکتراز خودم زیاد بود اما حسی نداشتم. اما ببخشید تاپی ...

راستش بحث سن نیس طرف مقابل واقعا مورد خوبیه فقط از قضاوت بقیه میترسم 

راستش بحث سن نیس طرف مقابل واقعا مورد خوبیه فقط از قضاوت بقیه میترسم

شما دیگ یه ادم عاقل و بالغ هستی چرا باید نظر دیگران براتون مهم باشه. این زندگی شماست بخاطر مردم نمیشه خودتو اذیت کنی اخرشم ی چیزی میگن همیشه ولی ازمن ب شما نصیحت  پسر 21ساله خیلی ادم با ثباتی بنظر نمیاد 

شما دیگ یه ادم عاقل و بالغ هستی چرا باید نظر دیگران براتون مهم باشه. این زندگی شماست بخاطر مردم نمیش ...

از حرف همکارم تو بیمارستان میترسو بین دانشجو هام حرف بیوفته که فلان استاد این طوری 

راستش فعلا که اتفاقی نیوفتاده و طرفم هم چیزی نگفته فقط خودم یکم خوشم اومد ازش 

از حرف همکارم تو بیمارستان میترسو بین دانشجو هام حرف بیوفته که فلان استاد این طوری راستش فعلا که اتف ...

اخه واقعا 21سال خیلی کمه برای اقا. و این روحیه ک شماداری ارتباطت شکل هم بگیره بعید میدونم ارامشی درش باشه