2777
2789

همیشه فکر میکردم ریاضی مادر تمام علومه 

ولی فلسفه مادر تمام علوم هست 

دلایلی زیادی هم داره 

کلا تفکر فلسفی سخته 

ریاضی یه چیز ثابته یعنی 1+1=2

ولی فلسفه اینطور نیست و هر چیزی که با الگو و فیزیکی نباشه ثابت کردنش سخت و در عین حال یاردگیریش دشواره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فلسفه پادشاه علوم هستاین حرف استادمون بودمن فلسفه خوندم

بله عزیزم 

فلسفه خیلیی علم خوبیه خیلییی 

ولی سخته

میشه از فلسفه چند چیز بگی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خوب و سخخخخختتتتتخیلی سختخیلی

مهمترین اصل توی فلسفه چیه؟

بله عزیزم فلسفه خیلیی علم خوبیه خیلییی ولی سختهمیشه از فلسفه چند چیز بگی

ما یه سری سیر تاریخی فلسفه رو خوندیم از قبل از میلاد مسیح...همون سقراط و افلاطون و ارسطو....خیلی قشنگه این قسمت

فلسفه اروپایی رو اصلا دوست نداشتم

فلسفه اسلامی ابن سینا ملاصدرا اینا هم واسم خیلی شیرین بود

کتاب دنیای سوفی رو بخون.به زبان ساده تاریخ فلسفه رو میگه