2777
2789

مامانم دوتا کارت داره یکیش کارتیه که بابام بهش داده و سر هر دعوا و بحثی ازش میگیره یکیش کارت خودشه که سود ارث پدریش هرماه میاد تو اون . 

بابام دست و دلبازه ولی لجبازه حتی لباس تو خونه هم باید به سلیقه خودش باشه چه برسه لباس مجلسی . مامانم برای این پولش رو  از بابام پنهان کرد که وقتی میخواد مجلسی چیزی بره لباسی که دلش میخواد رو پنهانی از بابام بخره . 

امروز دوباره بابام با مامانم دعواش شده به خواهرم گفته برو از کیف مامان کارت منو بده خواهرمم رفته داده . الان دوتا کارت مامانم نیست . نمیدونیم دست بابامه یا گم شده

ایشالا که گم شده . از بچه میپرسیم یادش نمیاد کارتی که داده چه شکلی بوده . 

بابام به معنای واقعی کلمه اگه چنین چیزی رو بفهمه زندگیمون تموم میشه . واقعا استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگه واسه تو گرفته بنام خودش

ببین بابای من اینطوریه که نون لواش بخری باید بگی از کجا خریدم و چندتا خریدم و چقدر خریدم اگه دستش اقتاده باشه کارت رسما بدبخت شدیم 

نسبت به من و خواهرم اینطوری نیست برای مامانم اینطوریه. به خواهر ده سالم هرروز انقدر پول میده که ناظم مدرسه شون چندبار گفته انقدر تو کیف بچه نذارید . 

چرا نگرانید

اینا پیامد لوس بازی و خبرچینی کردنتونه 

که چی 

مامانم بهم فحش خییییلی بد داده

شما که از اخلاق و گارد بسته پدرتون نسبت به مادرتون آگاه بودید 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
خواهرت یادش نیست یه دونه کارت از تو‌ کیف برداشته یا دو تا کارت؟؟!!!

جاکارتی رو با جاش داده . مامانم یادش نیست که اون کارت پنهانی اون تو بوده یا نه . هرجا رو میگرده نیست میگه نکنه حواسم نبوده تو اون بوده باشه .

از گوشه های جا کارتی رنگ کارت مشخصه که اونم خواهرم یادش نمیاد 

چرا نگرانیداینا پیامد لوس بازی و خبرچینی کردنتونه که چی مامانم بهم فحش خییییلی بد دادهشما که از اخلا ...

با مامانم کاری ندارم بعدش منو میکشه که تو که میدونستی چرا نگفتی