2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض دادم هورمون های زنانم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر یه تومن برای بنده خدا آبرو نزاشتی هم جلوی روش گفتی هم جلوی ما😂😂😂😂

بحث یک تومن نیست من برای زندگی مشترکمون خیلی مایه گذاشتم اما دیگ به نقطه جوش رسیدم

من همیشه مراعاتش رو کردم ولی دیگ از مراعات کردن خسته شدم انگار وضیفم شده

تو اشتباهت اینه برای شوهری ک بدحسابه میری سرکار 

اگ‌ میخوای موظفش کنی ک مخارج بعهده اونه اول از کار استعفا بده کلا نرو سرکار بذار بفهمه خرجی تو بعهده اونه

تو بدبارش اوردی متوجهی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
تو عقدی نیستی مگه؟اون بنده خدا الان تو دوره وحشتناکی هستش تحمل کن بری خونت آرامش پیدا میکنی

داره میشه وظیفم بخاطر همه ی سختی ها ازم تشکر نمیکنه که هیچ وقتی بعد چهار سال برای موارد مالی غر زدم بام قهر کرد

بحث یک تومن نیست من برای زندگی مشترکمون خیلی مایه گذاشتم اما دیگ به نقطه جوش رسیدم

یکم تحمل کن بری خونت درست میشه منم دوران عقدم دوسال بود میخواستم آخراش طلاق بگیرم دیگه😂😂😂😂

من شاغل نیستم درحد سی،چهل میلیون پولی که پدرم داده بود رو دادم حرفم نزدم پسم نگرفتم، جنبه داشته باش

عزیزم سی چهل ملیون پولی نیست همین ماه پیش۱۵گرم طلا براش فروختم بش دادم اصلا تاپیکم رو میخونین یا روهوا حرف میزنید

خب نکن راهی ک میدونی اشتباهه چرا میری

میدونی یسری کارا مردو تنبل و‌بی مسئولیت میکنه چراانجام میدی 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
چهارسال من تو همه چی درکش کردم الان حس میکنم انگار به نقطه جوش رسیدم

وااااای😆😆😆

من با یه اقایی اشنا شدم دوهفته بعداز اشنایی ۳۱میلیون ازم گرفت

قرض

بعد رفت سفرکاری

هنوزم نیومده.

معلوم نیس پولم پریده یا نه

اونوقت تو با شوهرت ....‌😆😆

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تو اشتباهت اینه برای شوهری ک بدحسابه میری سرکار اگ‌ میخوای موظفش کنی ک مخارج بعهده اونه اول از کار ا ...

نه اون همیشه خرجم رو میده ازم حقوقم رو نگرفته اولین بار از حقوقم یک تومن گرفته وگرنه اینجور ادمی نیست ولی ما چهارساله همش درگیر چک هستیم اون درجاتی ک میخواستیم نرسیدیم

داره میشه وظیفم بخاطر همه ی سختی ها ازم تشکر نمیکنه که هیچ وقتی بعد چهار سال برای موارد مالی غر زدم ...

الان یچی بگم میان میگن زن ستیزی و پیکمی 

ولی بنظر من تو این دوره وظیفه زنه دقیقا 

الان شما میری کار میکنی به شوهرت کمک میکنی تو این راه؟زندگی رو دوتایی میسازید؟

مرد به تنهایی داره پیش میره و بنظرم وظیفه زنه که حداقل غر نزنه این وسط 

منظورم به شما نیستا اسی کنی میگم خودمو میگم