2777
2789
عنوان

مامانم از حسودی زندگی من میخواد بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3693 بازدید | 104 پست
ببین اسی این بی شرفااااااااا از خداشه ک تو ازدواج نکنی داره میزنه بهم چون میگه اگه متاهل شی دستتم پر ...

یبار بزور میخواست منو به عقد یه پسره دربیاره پولدار و تحصیل کرده ولی بی اخلاق بود پسره رفت زن گرفت طلاقش داد

خودم اینجوری دوست ندارم بعدا میشه طعنه واسم بعد اینا هم مراسم عقد میخوان هم عروسی

میدونم اما دوراه داری راه اول میگی نمیشه میریم سراغ راه دوم

مهریه و هرچی هست خودت با پسره توافق کن تا مجلس فقط فرمالیته باشه بعدم این بی شرفای خود شیفته فقط باید بزنی سلیطگی ازت بترس باید بترسونیششششش

تو روش وایسا هرجور میدونی بگو من حرفامو زدم تصمیم گرفتم عین ادم احترام میذاری تا مجلس تموم شه وگرنه از خونم میندازمت بیرون دیگم رومو نمیبینی

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصله طعنه شنیدن ندارم خواستم ظاهر ماجرا رو حفظ کنم خب خواستگاری بهم زد

ول کن منم مثل تو بودم ظاهر حفظ کنم ولی خواهرم میرید تو مراسماتم علنا گفت نمیذارم بوی خوشبختی بشنوی به خانواده پسره بگو من با پدرومادرم رابطه ندارم 

یبار بزور میخواست منو به عقد یه پسره دربیاره پولدار و تحصیل کرده ولی بی اخلاق بود پسره رفت زن گرفت ط ...

میدونم اینم هیمن عنه ببین این شیطااانه من تو ذاتش دیدم وحشتناک الان همش میگم.چرا اینقدر بی کس بودم میدونی من بدبختی تک.بودم اونم یار کشی کرده بود بچ دیگش تیغش میزد باهم میزدن تو سر من الان فقط عین انیش زیر خاکسترم مگه کارشون بهم نیوفته پااارشون میکنم

منم همیشه باهاش قهرم ادم حسابش نمیکنم

بترسون بگو اگه بخوای قدم تز قدم بذاری مشکل ستز بشی افردا وسیلت تو کوچست بدون تو خونه کی هستی  و محتاج کی بکوب تو سرش اینو

میدونم اینم هیمن عنه ببین این شیطااانه من تو ذاتش دیدم وحشتناک الان همش میگم.چرا اینقدر بی کس بودم م ...

ار اکثرا مامان اینجوری 

تمام اهل خونه رو علیه دختر میکنن 

بعد می‌شینن از صبح تا شدم قران میخونن 

بعد میگن جوانان دین زدن 

خب ببخشید دیگ مگ اعصاب میزارن