2777
2789
عنوان

مامانم از حسودی زندگی من میخواد بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3691 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار اکثرا مامان اینجوری تمام اهل خونه رو علیه دختر میکنن بعد می‌شینن از صبح تا شدم قران میخونن بعد می ...

برا من فرق داره نمیدونی چی میگم من شیطانو داخلش دیدم

من بچه بودم وقتی قرانو خیلی مقدس میدونستن همه ارزوشن بود بچشون نماز خون باشه من نماز و قرانم تو 8سالگی ب راه بود این حسادت میکرد وقتی میدید من اینجوریم قرانو از دستم.میرفت پاره میکرد پرت مسکذد تو دیوار پای نجسشو میذاشت روش رد میشد من الان اصلا نذهبی نیستم بحث مذهبم نیست اما اینو میگم بدونی چقدر متعفن ببین نمیخگام باز کنم ولی حتی مریض جنسی هست رفتلرایی داشت کم از تعرض جنسی نبود خدا هزاران بار نابودش کنه ک تو همه چیز برام تروما گذاشت

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

ببین خاهرگلم بنظرم برا ازدواجت با این پسر عجله نکن 

ممکنه بخاطر شرایطت بهت محبت کنه 

میدونم خانوادت باهات خوب نیست 

اینم قبول ندارن 

با اینهمه من میگم این پسر را قبول نکن

چون تو شرایطت خیلی عالیه

وقتی یکی اینجوری برات از جون مایه میزاره رهاش نکن و باهاش ازدواج کن .این زندگی خودته از پسری که دوستت داره نگذر ادم پشت کوهی هم ادمه اینکه کجا به دنیا اومدی مهم نیست ، مهم اینه با اصالت باشی

بنظرم بحرف مادرت گوش کن هرچند رابطه خوب نیست 

بخدا خواهرانه بهت میگم 

من میگم این پسر بخاطر خونه این چیزا اینجوری میکن 

فردا اینارو از دستتون درمیارد 

اصلا احساساتی نشی 

دیدم ک میگم

عزیزم معمولا دخترهایی

ک تو شرایط شما هستن ازدواج ها منجر ب طلاق میش 

ایشالا ک برا شما نشه 

ولی من میگم این پسر ولش کن 

منطقى فک کن 

من با نظر مادرت موافق م 

میدونم رابطه ت ون باهم خوب نیست 

ولی نباید با لجبازی ازدواج کنی

خب پیش خانواده دوست پسرم ابروم میره

منم همین فکر کردم و با کسی ک واقعا ایده آل بود ولی مامانم از حسادت راهش نداد ازدواج نکردم اخر ب ی بیکار بی پول بزور گفت شوهر کنم وگرن اونو هم راه نمیده و پرتم میکنه تو خیابون 

تهش همینه 

یجا باید خودتو از مامانت جدا کنی وگرن همین‌پسر رو هم از دست میدی

عزیزم بهت تبریک میگم آفرین بااین شرایط سخت تحصیلاتتو ادامه دادی وشاغل شدی قدر خودتو بدون اصلا خودت درگیر مادرت نکن بعدشم این خواستگارتم امتحانش کن ببین واقعا مورد مناسبی هست ببین بعده ها خانوادتو توست نکوبه چون تو واقعا بارزشی