2777
2789

چند وقت پیش من و شوهرم و دخترام بی دعوت شب نشینی رفتیم خونه دوست شوهرم

و بشون گفتیم ی روز ناهار دعوتتون میکنیم شمام بیاین خونه ما و موقع خداحافظی شماره خانمه رو گرفتم و باز گفتم دعوتتون میکنیم بیاین

حالا تصمیم داشتیم برای پنجشنبه ناهار دعوتشون کنیم

شوهرم امروز زنگ زد ب دوستش گفت میتونین پنج شنبه ناهار بیاین خونه ما در خدمتتان باشیم 

گفت والا پنج شنبه  و جمعه عروسی دعوتیم

شوهرم گفت چهار شنبه چی

گفت نمی‌دونم مشورت میکنم با خانمم خبرشو میدم بت

و فعلا خبرشو نداده بگه میایم یا نه

حالا سوال اول اینکه بنظرتون خودش باید خبر بده یا شوهرم باید باز زنگ بزنه بگه میاین یانه؟؟؟نباید زود خبر میداد؟؟

و دوم اینکه 

بنظرتون لازمه منم ب خانمه زنگ بزنم یا همین ک شوهرم ب شوهرش گفته کافیه؟

تا حالا ب خانمه زنگ نزدم و کلا دوبار همو دیدیم ی بار خونه شون و ی بار مغازه شوهرش

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

درکل خانوما باهم هماهنگ میکنن نه آقایون

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دیگه شوهرت زنگ بزنه 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خب صبر کنید تا زنگ بزنه و خبر بده اگر اکی بود.شما زنگ بزن به خانم و رسما دعوت کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چیه عزیزم 😐🤔

وارد تاپبکت  شدم دیگه 😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان ک شوهرم گفته نباید خود مرده خبرشو میداد؟

درستش این بود خبرشو میداد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷