2777
2789

چند وقت پیش من و شوهرم و دخترام بی دعوت شب نشینی رفتیم خونه دوست شوهرم

و بشون گفتیم ی روز ناهار دعوتتون میکنیم شمام بیاین خونه ما و موقع خداحافظی شماره خانمه رو گرفتم و باز گفتم دعوتتون میکنیم بیاین

حالا تصمیم داشتیم برای پنجشنبه ناهار دعوتشون کنیم

شوهرم امروز زنگ زد ب دوستش گفت میتونین پنج شنبه ناهار بیاین خونه ما در خدمتتان باشیم 

گفت والا پنج شنبه  و جمعه عروسی دعوتیم

شوهرم گفت چهار شنبه چی

گفت نمی‌دونم مشورت میکنم با خانمم خبرشو میدم بت

و فعلا خبرشو نداده بگه میایم یا نه

حالا سوال اول اینکه بنظرتون خودش باید خبر بده یا شوهرم باید باز زنگ بزنه بگه میاین یانه؟؟؟نباید زود خبر میداد؟؟

و دوم اینکه 

بنظرتون لازمه منم ب خانمه زنگ بزنم یا همین ک شوهرم ب شوهرش گفته کافیه؟

تا حالا ب خانمه زنگ نزدم و کلا دوبار همو دیدیم ی بار خونه شون و ی بار مغازه شوهرش

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

درکل خانوما باهم هماهنگ میکنن نه آقایون

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دیگه شوهرت زنگ بزنه 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خب صبر کنید تا زنگ بزنه و خبر بده اگر اکی بود.شما زنگ بزن به خانم و رسما دعوت کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چیه عزیزم 😐🤔

وارد تاپبکت  شدم دیگه 😁

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان ک شوهرم گفته نباید خود مرده خبرشو میداد؟

درستش این بود خبرشو میداد

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷