2777
2789
عنوان

کارگر بناها مزخرفننن

178 بازدید | 15 پست

اااه حالم بهم خورد ازین مرتیکه شوهر دوستمه اوردمش کلی منت گذاشتو دیر کرد تازه اومده ریده به کارم جرات ندارم حرفی بزنم بهش خیلی خاک برسر و ترسو هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا جمع میبندیاین بی مسولیته ب بقیه چکار داری

ده نفرو گفتم بیان همشون یا نصفه ول کردن یا کلا نیومدن میبینن زن تنهام میخوان سرم کلاه بذارن انگار اعضابم خرابه

چرا چرت میگی چه ربطی به حرف من داشت از عقلت استفاده کن

چرت و ک تو میگی

شما از عقلت استفاده کردی میگی همه کارگرا مزخرفن؟

حتما خودت پولشونو نمیدی یا انقد غر میزنی رو مخی وگرنه مشکل از اون ۱۰ نفر میس شاید خودت ی چیزیت درس نیس

چرت و ک تو میگیشما از عقلت استفاده کردی میگی همه کارگرا مزخرفن؟حتما خودت پولشونو نمیدی یا انقد غر می ...

باشه حالا تو کارگری بهت برخورده اگر کارگر خوبی هستی پس مخاطبم تو نیستی لازم نکرده یقه جر بدی