2777
2789
عنوان

فقط منم که از مقایسه ی زن ها توی زیبایی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 39 پست
قطعا اما باز کمی اون برام قابل تحمل تره تا زیبایی مثلا !

کلا توی هرچیزی که ما مقایسه میکنیم درواقع داریم قضاوت میکنیم

چرا اصلا برامون مهم باشه که بخوایم اصلا بهش حتی فکر کنیم

کسایی که از درون احساس ناکافی بودن و پوچی دارن همش دنبال مقایسه هستن تا خودشون رو راضی کنن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
مقایسه بر چه مبنایی مثلا؟اخه کی میگه زیباترین بودن چه معیاری داره یا موفق ترین بودن دقیقا یعنی چی پ ...

دقیقا باعث میشه آدم ها مدام از خودشون ناراضی باشن و حال درونی شون بد بشه.

چقدر خوب میشه اگر هر کدوم از ما خودمون رو واقعا بپذیریم ، برای بهتر شدن تو زمینه های مختلف تلاش کنیم ولی تو رقابت هایی قرار نگیریم که آرامش رو ازمون بگیره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی دنبال نمیکنه؟؟؟از کل کشورهای دنیا و قاره ها شرکت میکنن، چطور دنبال نمیکنن؟؟!!!شما دنبال نمیکنی ...

چه ربطی داره!

یه فستیوال داره برگزار میشه طبق آداب هر سالش 

معنای مخاطب میدونین یعنی چی؟

یعنی تاثیر اجتماعی مثلا حرفش بیفته سر زبونا یا وایرال بشه که نمیشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اتفاقا خیلی وقته که معیار دختره شایسته اصلا قفط ظاهر و قد و هیکل نیست خیلی معیار های دیگه ای وسطه غی ...

ولی ظاهر نقش خیلی مهم و اساسی داره

شما یک نفر رو بگو قد متوسط یا یکم اضافه وزن داشته باشه و به خاطر فعالیت انسان دوستانه برنده اعلام بشه

از نظر ظاهری هم شما میگی معمولی

یک سری استانداردهای جهانی هست که طبق اون زیبایی رو تعریف میکنن

نه زیبایی که من و شما میپسندیم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چه ربطی داره!یه فستیوال داره برگزار میشه طبق آداب هر سالش معنای مخاطب میدونین یعنی چی؟یعنی تاثیر اجت ...

باشه چون شما نگاه نمیکنی وایرال نمیشه😂😂😂

شما میگی حتما درسته دیگه

حتی پیجهای ایرانی هم تمام برنامه هاشو پخش میکنن

چه برسه کشورهای دیگه

شما کانال ifilm رو عوض کنی میبینی😂

ولی ظاهر نقش خیلی مهم و اساسی دارهشما یک نفر رو بگو قد متوسط یا یکم اضافه وزن داشته باشه و به خاطر ف ...

سوچاتا یه دختر کاملا معمولیه از نظر ظاهر که امسال دختر شایسته شد

سینه هاشم تخلیه کردن توی ۱۶ سالگی سرطان سینه میگیره شما دید خیلی سطحی ای به این برنامه دارید اگر تماشاگرش هستید 

دختر شایسته بودن خیلیییی معیار های بالاتری داره تا صرفا زیبایی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

چه ربطی داره!یه فستیوال داره برگزار میشه طبق آداب هر سالش معنای مخاطب میدونین یعنی چی؟یعنی تاثیر اجت ...

اگر وایرال هم بشه فقط ایرانیا هستن ک فکر میکنن این مسابقه فقط بر اساس ظاهره و هر سالم وقتی مبینن کی برنده شده مثلا میان میگن من ک از این خوشگل ترم!

در صورتی که یک عالمه معیار دیگه دارن برای انتخاب!

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

اگر وایرال هم بشه فقط ایرانیا هستن ک فکر میکنن این مسابقه فقط بر اساس ظاهره و هر سالم وقتی مبینن کی ...

علت اینکه معیارای جدید میذارن بابت جذب مخاطب مدرن امروزیه که البته بازم موفق نیست 

دوست مون کلا پرت هست از دنیای مد اگه انگلیسی تون خوبه میتونین نقدهای مسخره بودن این مسابقه رو بخونین خیلی از کشورا توی فکر انصراف ازین مسابقه هستن مثل هلند که کلا انصراف داده برای همیشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
سوچاتا یه دختر کاملا معمولیه از نظر ظاهر که امسال دختر شایسته شدسینه هاشم تخلیه کردن توی ۱۶ سالگی سر ...

از نظر شما معمولیه

باید نزدیک به  نظر استاندارد جهانی باشه

بله من نگفتم صد در صد ظاهر مهمه ولی درصد بیشترش ظاهره

وقتی تخلیه ی سینه توی ظاهرش تاثیر نذاشته و با عمل برطرف کرده ، معلومه انتخاب میشه

شما جواب من رو ندادین من چند بار پرسیدم کی خانم قد کوتاه و کمی توو پر  برنده اعلام شده؟

علت اینکه معیارای جدید میذارن بابت جذب مخاطب مدرن امروزیه که البته بازم موفق نیست دوست مون کلا پرت ه ...

شما پرتی که چون فقط  هلند انصراف داده ، شده خیلیا

اخرین سال از ۱۱۰ کشور شرکت کردن