2777
2789
عنوان

بچه ها دیدین اخرشم گسی منو نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۶ سالگی تازه شروع کیفیت زندگیه 😌✨  

تو نه ترشیدی، تو رسیده‌ای 😎

ما هنوز آدم مناسب رو گزینشی می‌خوایم نه هرچی دم در بود 😂  

برو بخواب ملکه فردا جهان باید باهات کنار بیاد 😌👑

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻‍⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻‍🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️‍ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️‍ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و می‌دانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست 

ببین یعنی اصلا مقایسه نکنما متاهلا طعم دو تاشو چشیدیمریدن خانواده اصلا ریدن حساب نمیشه

بالاخره اینم نیازه خیلیا بامتهلی ب خوشبختی رسیدن .شوهر تاشوهر فرق داره خانواده تا خانواده هم فرق داره

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منم ۲۵ سالمه

از همه دخترای فامیل بیشتر خواستگار داشتم و در کمال تعجب هنوزم شوهر نکردم

شما خواستگارات تو این سن در چه حدی هستن؟

به من دو هفته پیش خواستگار اومد ۳۵ سالشه

مامانم هر چی از دهنش در اومد بهم گفت 

میگه انقدر موندی که الان ۱۰ سال از خودت بزرگتر میاد

میفهمم تو درست میگیمشکل این ک ماهم وقتی ازدواج میکردیم همین فکر داشتیم

اون زمان هم اگه یکی به شما میگفت بدتون میومد میدونی یه چیزایی باید تجربه شه عقده نمونه رو دلت 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

شما که سنی نداری ولی من میگم ازدواج کنار سختی‌ها و چالشهاش قطعا شیرینی و لحظات خوب و خوش هم داره. حتی آشپزی کردن برای عزیزانت هم می‌تونه قشنگ باشه. امیدوارم برات اتفاقات خوب بیفته