2777
2789
عنوان

بچه ها دیدین اخرشم گسی منو نگرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امور منزل

صداقتتو دوست داشتم🤣

شوهر❌

نوکر✅

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

شوهر بکنی بشوری بپزی بسابی بذاری جلوش زایمان و نگهداری بچه تمام اجازه هات بیفته دستش آیا بهت با منت پول بده یا نه بهت خیانت بکنه یا نکنه کتک‌ بزنه یا ۹۰ و خورده ای درصد مهریه ندادن امروز یه نظر دیدم میگه آلت تناسلی زن رو می‌خریم هر سکه ۱۰۰ میلیون 

تازه جدیدا که میگن شاغل باش پول دربیار

بدجوربه زندگی موناعصاب مونارزوهامونعمر مونسلامتی مون

جسارت نباشه کار به یسریا ندارم ولی یکی مثل من اگه ازدهنم بیاد ک ازدواج میخام منظورم هرازدواجی نیست

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

همیشه همینه اونایی که میگن شوهر میخوان دیرتر شوهر میکنن اونایی که میگن نمیخوایم اول از همه بله میگن😂

نترشیدی خواهر کیفیت مهمه نه کمیت 

درسته خودمو نگرفته کسی ولی زندگی قشنگیای زیادی داره 🥲😂

تولدتم پیشاپیش مبارک💖