2777
2789

چند وقت پیش من و شوهرم و دخترام بی دعوت شب نشینی رفتیم خونه دوست شوهرم

و بشون گفتیم ی روز ناهار دعوتتون میکنیم شمام بیاین خونه ما و موقع خداحافظی شماره خانمه رو گرفتم و باز گفتم دعوتتون میکنیم بیاین

حالا تصمیم داشتیم برای پنجشنبه ناهار دعوتشون کنیم

شوهرم امروز زنگ زد ب دوستش گفت میتونین پنج شنبه ناهار بیاین خونه ما در خدمتتان باشیم 

گفت والا پنج شنبه  و جمعه عروسی دعوتیم

شوهرم گفت چهار شنبه چی

گفت نمی‌دونم مشورت میکنم با خانمم خبرشو میدم بت

و فعلا خبرشو نداده بگه میایم یا نه

حالا سوال اول اینکه بنظرتون خودش باید خبر بده یا شوهرم باید باز زنگ بزنه بگه میاین یانه؟؟؟نباید زود خبر میداد؟؟

و دوم اینکه 

بنظرتون لازمه منم ب خانمه زنگ بزنم یا همین ک شوهرم ب شوهرش گفته کافیه؟

تا حالا ب خانمه زنگ نزدم و کلا دوبار همو دیدیم ی بار خونه شون و ی بار مغازه شوهرش

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بگی بهتره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید خودش زنگ میزد خبر شو میداد؟

احتیاطی بگو خیالت راحت باشه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر