2777
2789

قرار بود امروز من کلاسم که تموم شد دیگه نرم خونه اون بیاد دنبالم بریم بیرون. اون خواب بود و قرار بود با آلارم گوشیش بیدار بشه. منم بهش زنگ زدم گوشیش خاموش بود. دو ساعت نشستم گفتم شاید بیدار بشه خودش و بیاد دیگه دیر شد برگشتم خونه و زنگ زد گفت من گوشیم شارژ تموم کرده بود خاموش شد و باعث شد بیدار نشم

حالا من چیکار کنم اینقدر ناراحت شدم به خدا گفتم همه چیو کلا تموم کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعدی تکرار کرد کات کن

یا اصلا وقتی دیدی گوشیش خاموش منتظر نمیموندی.

وایی یاد دوران عقد خودم افتادم

چقدر منو منتظر میزاشت🥲🥲

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

لازم نیست کات کنی سر این . ولی نباید ۲ ساعت منتظر میموندی و اکرم موندی نباید بهش میگفتی که موندی . ایشون باید آنقدر شوق اومدن می‌داشت که گوشی شارژ کنه بعد بخوابه . همیشه بذار کسی که پیگیر تره اون باشه . کسی که عشق و انتظار نشون میده بیشتر اون باشه و شما جوابش بدی به گرمی . خیلی در دسترس و نزدیک نباش اون فاصله میگیره . 

دفعه بعدی تکرار کرد کات کنیا اصلا وقتی دیدی گوشیش خاموش منتظر نمیموندی.وایی یاد دوران عقد خودم افتاد ...

وای منم خیلی گرم و عاطفی هستم و شوهرم تا یکم خود واقعی باشم و محبت زیادی کنم و بچسبم بهش چنان زیادیش می‌کنه و دور و سررررد میشه که نگو ... چقدررررر دلم میخواست عااااشق و گرررم و پیگیر بود و می‌تونستم خودم باشم . زن احتیاج داره مردش لوسش کنه و نازش بخره 

لازم نیست کات کنی سر این . ولی نباید ۲ ساعت منتظر میموندی و اکرم موندی نباید بهش میگفتی که موندی . ا ...

میگه شب قبل گوشیمو زدم تو شارژ ولی سوکت شل بوده شارژ نشده. به نظر شما همچین چیزی بی مسئولیتی نیست؟

میگه شب قبل گوشیمو زدم تو شارژ ولی سوکت شل بوده شارژ نشده. به نظر شما همچین چیزی بی مسئولیتی نیست؟

خوب اگه واقعا شارژر خراب بوده که گناهی نداره . من یکم  تجربه خوبی ندارم نظر ندم بهتره شوهرم استاد چاخان و ماست مالیه 🤣🥴

آره اصلا الان نمیبخشم گفتم فعلا باید فکر کنم

اره یکم سخت بگیر بنظرم که بفهمه باید ارزش قائل شه آسون بگیری اونم میگه خب چیزی نیست حالا شاید باز حواسش نباشه 

🍷He drinks your blood as holy wine

خوب اگه واقعا شارژر خراب بوده که گناهی نداره . من یکم تجربه خوبی ندارم نظر ندم بهتره شوهرم استاد چا ...

عزیزم🤭 می‌دونم که دروغ نمیگه ولی خب دلخورم ازش