2777
2789

یه خواستگار دارم هم دانشگاهیمه تنها ایرادی که ازش میگیرن و نمیزارن این وصلت صورت بگیره اینکه پسر 22 سالشه و سه سالی میشه خونه مجردی داره و جدا از خانواده اش زندگی میکنه 

ولی خب خودش درآمد داره کار میکنه درامدشم خوبه 

ولی خانواده ام میگن چه دلیلی داره تو اون سن تا به الان خونه مجردی داشته باشه معلوم نیست چیکارا می‌کنه 

اینم بگم معمولا تا دو سه شب بیرون هست 

بنظرتون درست میگن خانواده ام؟؟ ایراد بزرگی هست بنظرتون؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من به اون کار ندارم ولی ۲۲ سال واقعا بچه اس

بذار بری بالای ۲۵ بعد

من تجربشو داشتم پسر بیست و دو ساله اصلا نمیدونع از زندگی چی میخواد

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همسرم هم دانشگاهیم بود و خونه جدا داشت

ولی خب این مدلی بود که خونشون یه خونه قدیمی ۲ طبقه بود،طبقه دومشم پسرعموش و خانومش زندگی میکردن،این طبقه پایین بود.

اونجور تنها نبود.حواسشون بهش بود.

رو این حساب کسی ایراد نگرفت.

بعدم چرا فک میکنین فقط خونه مجردی دارا غلط اضافه میکنن؟

دوس پسرای دوستام با خانواده زندگی میکنن،ولی رابطه جنسی هم دارن.دلیل نمیشه حتما.

فقط خونواده که باشه احتمال مواد کشیدن و... کمتره.

همین.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حق با خانوادته فک کردی یه پسر خونه مجردی برا چی میگیره

💔قبول دارم ولی این دل لعنتی.... 

اونم از 19 سالگی... آخه خب چیکار میخواسته بکنه که از خانواده اش جدا شده مگر... 😔کاش دل بکنم