2777
2789
عنوان

وقتی میای مهمونی بچت دست به ی چیز با ارزش اون خونه میرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
یه پالت سایه بزرگ والبته گرون شکوند مادرش گفت فدای سرش شکونده پول شوهرت چیه دوباره بخره تااین حد پرو

یاخداااااا

بهش میگفتی اره یدونه برام بخر 

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

برا ماهم زیاده ولی این پروعهمامانش هم انگار نه انگار خودم دخترم همسنشه تاحالا وقتی رفتیم جایی دست به ...

خوات باید تذکر بدی دیگ مجبو ی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا که چیزی نیست فامیل ما بچش یک سال و نیمشه پوشکش نمیکنه 😐😐😭😭دیروز اومدن اینجا بچش شاشید رو موکت آشپز خونههههههه مامانش فقط گفت عه شاشید رو موکت  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

از پاییز و حالو هواش متنفرم از ۸ آذر متنفرممممممم 💔🥺

اینا که چیزی نیست فامیل ما بچش یک سال و نیمشه پوشکش نمیکنه 😐😐😭😭دیروز اومدن اینجا بچش شاشید رو مو ...

😵‍با ابلفض

آقا بهش بگیدد 

مگ  میشههه ساکت باشید

من باشم میدم مامانش مکتو بشوره 

خوات باید تذکر بدی دیگ مجبو ی

آره مثلاً اون روز می‌خواستیم بریم عروسی اینا خبر داشتن 

یه ساعت مونده بود ما داشتیم آماده میشدم که بریم هعی دست میزد به وسیله هام لوازم آرایشیمو برمی‌داشت میگفت بیا منو آرایش کن موهامو درست کن 

آخر سر عصبی شدم گفتم ولم کن دیگه اه بزار آدماده شم دیرم میشه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من بچه هام کوچیک بودن خونه کسی میرفتم که وسایل دم دست بود یا رو میز اول به صاحب خونه میگفتم ببخشید بعد همه رو میذاشتم رو اپن چون یهو داری حرف میزنی میبینی بچه به چیزی دستشه پس اول کاری خیال خودمو راحت میکردم 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

اینا که چیزی نیست فامیل ما بچش یک سال و نیمشه پوشکش نمیکنه 😐😐😭😭دیروز اومدن اینجا بچش شاشید رو مو ...

چقدر بده این کار. 

میخواد پوشک نکنه ، تو خونه خودش میتونه انجام نده. 

ولی تو خونه دیگران حق نداره بچه ش رو راحت بذاره هر کاری خواست انجام بده.