2777
2789

اصلا با ارزش نیس ۵ هزار تومنه

ترو جدت برو بگیر از دستش 

جلوشو بگیر

چرا بی خیالی

چرا راحت میزاری بچت تر بزنه به خونه طرف

تر بزنه به لوازم طرف

بچتو تربیت کن بخدا نمیگن بچه گناه کاره میگن مامانش تربیت یادش نداده باباش یادش نداده

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

دقیقا فامیل ما هم بچه نفهمش زد دکور جهزیه ام رو شکوند ، مامان خرش هم هیچی نگفت

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار بچه خواهر شوهرمو گفتی 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

دقیقا فامیل ما هم بچه نفهمش زد دکور جهزیه ام رو شکوند ، مامان خرش هم هیچی نگفت

باید میرفت کپی همونو میخرید

حداقل جلوشو میگرفت نشکنه

انگار بچه خواهر شوهرمو گفتی

حالا واسه شما ی دونه اونه 

واسع مارو بیا ببین

من دیگ رد دادم میبینم مامانش چیزی نمیگه خودم دست ب کار میشم

یاد چند سال قبل افتادم وقتایی که مهمون هایی داشتیم که بچه های کوچیک داشتن مخصوصا اگر شیطون بودن ، چون پدرم حساس بود به خونه و وسایل ، من با بچه ها بازی می‌کردم و سرگرمشون میکردم که یموقع اتفاقی نیفته.

😁😁😁😁

حالا واسه شما ی دونه اونه واسع مارو بیا ببینمن دیگ رد دادم میبینم مامانش چیزی نمیگه خودم دست ب کار م ...

برا ماهم زیاده ولی این پروعه

مامانش هم انگار نه انگار 

خودم دخترم همسنشه تاحالا وقتی رفتیم جایی دست به هیچ چیزی نزده این میاد همه چی بهم می‌ریزه فضولی می‌کنه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یاد چند سال قبل افتادم وقتایی که مهمون هایی داشتیم که بچه های کوچیک داشتن مخصوصا اگر شیطون بودن ، چو ...

بابا بخدا اینا سرگرم نمیشن ک