2777
2789

بابام خیلی بدهکاره حتی فکر نکنم بتونه پول میوه خواستگاری جور کنه چه برسه به چیزای دیگه 

تو روستای خیلی کوچیک زندگی می‌کنیم شرایط کار کردن واسه دختر نیست 

مگه معجزه بشه بتونم ازدواج کنم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلت منطقی نبود.خدا اگه بخواد میچینه برا بنده هاش.

شرایط من به بدیشما نبود ام یه جور دیگه داغون که روم نمیشد خواستگار منو بااون وضع ببینه...ولی شد .کافیه خدامون اراده کنه.دعای چهل کلید بخون برای رفع گره ها.

دلیلت منطقی نبود.خدا اگه بخواد میچینه برا بنده هاش.شرایط من به بدیشما نبود ام یه جور دیگه داغون که ر ...

مگه شرایطت چجوری بود 🥲ایشالا خوشبخت بشی 

آره خودمم میگم فقیر تر از خودمم هست که ازدواج کرده ولی باز یاد بدهی های بابام میفتم 

مگه شرایطت چجوری بود 🥲ایشالا خوشبخت بشی آره خودمم میگم فقیر تر از خودمم هست که ازدواج کرده ولی باز ...

خونه درب وداغون....حتی فرش خوب نداشت.

ازلخاظ مالی اوکی بودیم ولی خسیس بودن تو خرید لوازم خونه ومهمانی دادن..

شب خواستگاری روی موکت نشستیم و بخاری نبود یخ کردیم.

بماند با چه وضعی نشستیم من وشوهرم .تو اتاق انباری حرفامون زدیم.ولی الان هیچی یادمون نیست.وپذیرفتیم شرایط رو به روی هم نمیاریم

خونه درب وداغون....حتی فرش خوب نداشت.ازلخاظ مالی اوکی بودیم ولی خسیس بودن تو خرید لوازم خونه ومهمانی ...

من برعکس شما خانوادم خیلی به وسایل خونه اهمیت میدن خونه مون معمولیه ولی بار ها پیش اومده خواستگاری رو عقب انداخته یا رد گفته نمیتونم میوه بخرم یا نمیتونم کارم رو تعطیل کنم 😑😥به من اهمیت نمیده اولویت نیستم

من برعکس شما خانوادم خیلی به وسایل خونه اهمیت میدن خونه مون معمولیه ولی بار ها پیش اومده خواستگاری ر ...

موقعه اش برسه میچینه همه چیز رو خدای مهربون...برات توضیح دادم تو تاپیک شکر گذاری چیکار کنی.