2777
2789

من متاهلم یه همکار آقا دارم اونم متاهله اتفاقا همسرشم تو همین مجموعه کار میکنه ولی خب همکار ما نیست، این آقا خیلی زیاد به من توجه میکنه، همش میخواد کمک کنه همش تعریف میکنه و حتی جلو خانومشم تعریف منو میکنه، این حجم از توجه واقعا منو معذب میکنه‌... واقعا نمیدونم چجوری رفتار کنم من رسمی رفتار میکنم به فامیل صدا میکنم ولی اون نه، البته با همه همینطوره صمیمیه ولی توجهش رو منه... چندین بارم به شکلای مختلف بی محلش کردم یا مستقیم ازش خواستم به کار خودش برسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا مرتیکه هیز

به خدا سرخ و سفید میشم از حرکاتش، امروز مستقیم میگفت من واقعا دوستت دارم من با تعجب نگاش کردم گفت به جای خواهری🫤 حس میکنم بقیه چه فکری در مورد ما میکنن

اگر جلوی خانمش هم همونطوری رفتار میکنه که خانمش نیست رفتار میکنهمدلشهمنم از این همکارا داشتم که هیچ ...

اره دقیقا مدلشه ولی خب زیادی مرکز توجه شدم براش من خودم حالم بد میشه ازین حرکت معذب میشم

اقای خوبیه ولی خب ورد زبونشه انگار اسم من واقعا حس بدی میگیرم

جدی میگم محیط کارم ب اسم صدا میکردیم و باهاش راحت بودم چون واقعا اقایی بود ک شعور بالایی داشت ولی اگ حس خوب نمیگری ازش خوب نی

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏