2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیار نیار نیار نیار نیار نیار لطفااااا تو این شرایطط نیاااااار نیااار 

اصلا به حرف دیگران توجه نکن چون اونا واسط نمیخان و توی شرایط تو نیستننن و نمیتونن درکت کنن نیار و خودتو بدبخت نکن خاهر 

اگر کمک نمیده بهت اصلا نیار

نه بابا کمک نمیکنه بلد نیست اصلا کلا مرد کارای بیرونه و خیلی مشغله ش زیاده

ولی کمکی میگیره برام ینی کارای خونه رو کارگر میکنه

پرستار کمکی هم میتونم بگیرم

خب پس این عالیه اگر همسرت اصرار داشت راه بیا باهاش

۳ ساله اصرار میکنه ولی رفتارش تو بارداری وزایمان قبلیم قابل قبولم نبود اصلا حتی الانم 

خیلی عصبی و زودجوشه و سریع حرفشو میزنه

احترام اونجوری که دلم میخواد نمیذاره تو موقع عصبانیت

زود بهش برمیخوره بد برداشت میکنه

حس میکنم کشش ندارم باهاش یه بچه دیگه داشته باشم با صدتا چالش جدید

۳ ساله اصرار میکنه ولی رفتارش تو بارداری وزایمان قبلیم قابل قبولم نبود اصلا حتی الانم خیلی عصبی و زو ...

کاش همه مثل شما. فهمیده. بودند عاقل بودن  برعکس شما تعداد کثیری ازخانومای نی نی سایت شوهرشون بددهن. دست بزن داره.  بچه ننه س،بی مسئولیت ِ  بیکار وبی عار خیانت کار. وهزار تا عیب وایراد بزرگ دیگه داره. بچه میارن ک شااااید ب هوای بچه شوهرشون درست بشه 😏😏😏😏

شوهرشما ک مرد خوبی بنظر میاد ولی. خداروشکر ک شما خانوم فهمیده ای هستین  کمال گراهستین

بخدا به والله تا خودتون نخواید هیچ اتفاقی نمی افته اونا هبچ کار نمی تونند کنند اونا فقط حرف میزنند یه طوری حرف نزنید انگار چاقو زیر گلوتون گذاشتن که زود بچه بیارحرف مفت زیاده اینم روش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کاش همه مثل شما. فهمیده. بودند عاقل بودن برعکس شما تعداد کثیری ازخانومای نی نی سایت شوهرشون بددهن. ...

ممنون عزیزم از تعریفت ولی واقعا موندم و نمیدونم چیکار کنم

خودمم بچه دوست داشتم اول ازدواج قرار گذاشتیم ۳تا بچه بیاریم

اما من زدم زیرش خب چون رفتارش تو بچه اول منو زده کرد

خودمم اشتباهات داشتم ادم حساسی هستم کلا و کمال‌گرا.. پذیرشم پایینه

شوهرمم هیجانی و کاملا بی صبر

خیلی دوس دارم بریم مشاوره اما نمیتونم به زور ببرم شوهرمو

از طرفی میدونم الان که ۳ ساله میگه حتی بچه بیاریم هرچی بشه میخواد بگه تو دیر کردی اینجوری شد

ممنون عزیزم از تعریفت ولی واقعا موندم و نمیدونم چیکار کنمخودمم بچه دوست داشتم اول ازدواج قرار گذاشتی ...

بنظر ک همسرتون مردخوبیه و  تغییر پذیر. کاش با صحبت مجابشون کنید ک مشاوره برید . من آدمی م ک.  بشدت. مخالفم با زادوولد. آدم‌های نادون ،،ولی. حیف. خانوم فهمیده ای مثل شما.   مادر نشه ،، ان شاالله بهترین تصمیم رو بگیرید  چون شما. لایقش هستین ،من خودم.  ب اصرار همسرم یکی. آوردم. وکلا ب تک فرزندی.  معتقدم وهرگز حاضر نیستم برای دل وخودخواهی خودم.  بچه دیگه بیارم.  تواین دنیایی ک هیچیش. معلوم نیست