امروز هم با مامانم رفته بودیم پیش یه وکیل برای مشاوره داشتم سوال میکردم یهو به من گفت. درس میخونی دیگه درسته حالا از این بگذریم خیلی ها فکر میکنند من سنم کمتره
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
من سی و چهار سالمه یه پسر ده ساله دارم رفته بودم برا ما یک با شوهرم همه میگفتن اومدی برا وام ازدواج فکر کرده بودند عروسک با آرایشگاه میرم میکاپ برا جشن فکر میکنند عروسیم نامزدیمه.انقدر خواستگار هم دارم میگم بابا من بچه دارم زن اومده میگه برا پسرم میخوامت😂😂😂شوهرم غیرتی اگه بفهمه ناراحت میشه خیلی حساسه روم و عاشقم ولی متاسفانه سن ام پایین می نه خیلی مزاحم دارم
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
من سی و چهار سالمه یه پسر ده ساله دارم رفته بودم برا ما یک با شوهرم همه میگفتن اومدی برا وام ازدواج ...
به خدا جز بندگان محبوب خدایی خیلی خوبه بیبی فیس بودن من که یه خانم چهل ساله بهم میگه دانشجویی خوشم میاد گفتم نه بابا ما باهم شاید سه سال تفاوت سنی داریم ولی قند تو دلم آب شد
خوبه دیگ اگه بفهمن مجردی با این سن مغزتو میخورن انقد میگن ازدواج کنخودم ۲۸ سالمه انقد گفتن دیرشده حس ...
خب دیر که نشده ولی اگه موفق ازدواج اومد تا سی سالگی شوهر کم بعدش سخت میشه
منم😂😂😂😂دوست ندارم سن بالا بزنم همینجوری خیلی هم خوبه
♥️♥️