2777
2789
عنوان

کاکتوسرنگی ام همونی ک میگفتم دعا کنید بهش برسم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 35 پست
نه منظورم علتش بود خدا رحمت کنه گریه کردم منم عاشقم میخوام عشقم برگرده یادم میاد شمارو تو تاپیکا

یادتهه منو یادته چقدمیخواستمش مرگ مغزی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

ای وای چرا مرد،؟

مرگ مغزی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم تاپیک زدم براشون ایشالله که روحشون شاد بشه❤️‍🩹❤️‍🩹🫂

ممنونمم

روحش درارامش باشه جاشون بهشت باشه خدارحمتش کنه

تسلیت میگم انشاالله غم اخرت باشه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

وای کاکتوسرنگی 

واقعا پیمانو از دس دادی 🥺⁉️😔

خدای من باور کردنی نیس 

من یادمه که اینجا تو یه تاپیکی از عشقت پیمان گفتی 

ولی چه عجیب که عمرش به دنیا نبوده 

چند سالش بود ؟؟؟ چرا فوت شد ؟؟

نمیدونم چی بگم ولی خدا صبر عظیم نصیبتون کنه خیلی سخته 

وای کاکتوسرنگی واقعا پیمانو از دس دادی 🥺⁉️😔خدای من باور کردنی نیس من یادمه که اینجا تو یه تاپیکی ا ...

32مرگ مغزی در اثرتصادف تو کمابودبعد فوت کرد باورکردنی نیسس برام