2777
2789

پیمانو میگم 

هرروز به امید رسیدن بهش بیدارمیشدم و با انتظار ش شب و صبح میکردم و سر میکردم کل روزو 

اما حالا فقط به امیددیدنش می خوابم 

دنیای فانی جهان فانی اون رو با بی رحمی ازم گرفت 

و در یازدهم آبان پیماننم رفت . و یه تکه از دلم باهاش خاک شد  💔

اگر تاپیکمو میخونین 

لطفا یه فاتحه نثارش کنید. 

قربون معرفتتون 

خدا بیامرزه رفتگانتونو

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمت کنه

الان حالت چطوره؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چیشددد؟

واضح

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

خدارحمت کنهالان حالت چطوره؟

نمیدونم  مثل جن زده هام ترسیدم

سلام عزیز دلم خدا رحمتشون کنه از خانم فاطمه زهرا براتون طلب صبر دارم خیلی ناراحت شدم🖤❤️‍🩹الان حالت ...

خوب نیستم تو شوکم باورنمیکنم

خوب نیستم تو شوکم باورنمیکنم

عزیز دلم قربونتون برم خیلییی سخته میدونم حموم رفتنی غسل صبر خانم حضرت زینب رو انجام بدید خیلی تاثیر داره براشون یاسین میخونم روحشون شاد باشه🖤❤️‍🩹

ایشالله امشب آقا حضرت علی امام حسین همراهشون باشن

واضح

نه منظورم علتش بود 

خدا رحمت کنه گریه کردم 

منم عاشقم میخوام عشقم برگرده    یادم میاد شمارو تو تاپیکا 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲