2777
2789

دوستم به شوهرش خیانت میکنه متاسفانه هرچی باهاش حرف میزنیم بی فایده اس 😕

شوهرش مرد خیلی خوبیه حتی ظاهری هم از نیلوفر خیلی سرتره ...

شوهرِ الانِ نیلوفر اکسش بوده

که بعد اینکه کات میکنن دوستم میره با این پسره نیما دوست میشه 

دوباره بعد مدتی اکسش برمیگرده که من پشیمونم و دوستت دارم و فلان میخام بیام خواستگاری 

نیلوفر هم با نیما بهم زد گفت باشه بیا و خلاصه سه ماهه عقد کردن 

بعد عقدش دوباره گفت وای نه من دلم پیش نیما هست !!!

حس میکنم شوهرمو دوست ندارم هنوز عاشق نیمام 😑

بقیشو میگم...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

جواب نده

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

فیلم ترکیه ای 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هرچی باهاش حرف زدیم تورو خدا نکن اینکارو شوهرت میفهمه بیچاره میشی بی فایدس 

دوست پسرش نمیدونه نیلوفر متاهله و ازدواج کرده در واقع به پسره نگفته!!

باهم بیرون میرن باهم باغ میرن باهم کافه میرن و...

حتی لمس هایی هم بینشون بوده 😕😑

شوهرش شهر دیگه کار می‌کنه پونزده روز اونجاست پونزده روز اینجا برای همین خبر نداره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.