همینقدر بدبختم که امید بستم که با ۲۲ سال سن فکر میکردم خواستگار لااقل بدرد نخور دارم که فقط بگم دارم ولی همونم ندارم من کلا دنیا اومدم واسه دیده نشدن ...🙃
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
نمیفهمی درد منو اون حی خواسته نشدن رو وقتی همه همسن وسالات لااقل برای مسخره هم از خواستگاری درپیتشون ...
میفهمم اروم باش
بنظرم ب خودت برس ناز وعشوه یاد بگیر تو جمع های خانوادگی زیاد برو بذار زیاد تو چشم باشی ببیننت بپسندنت
فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
درس بخون مستقل بشو اون موقع هست که خاستگار از در و دیوار میریزه ی رشته خوب بخون
اره دقیقااااااااااا اسی ب جای گریه ب فکر پیشرفت خودت باش
فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40