2777
2789
عنوان

حتی یه خواستگار بدرد نخور هم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست
تو رل داری اینهمه خواستگار داری من هیچکدوم ندارم حتی همون فامیلی این خیلی دردش بیشتره چون حس بی ارزش ...

خواستگارام ک خبر ندارن رل دارم خخ

ارزش تورو خواستگار ک تعیین نمیکنه قربونت برم غصه نخور خدا خودش ب موقعش موقعیتشو جور میکنه برات

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

خواستگارام ک خبر ندارن رل دارم خخارزش تورو خواستگار ک تعیین نمیکنه قربونت برم غصه نخور خدا خودش ب مو ...

نمیفهمی درد منو اون حی خواسته نشدن رو وقتی همه همسن وسالات لااقل برای مسخره هم از خواستگاری درپیتشون میگن تو حتی تجربه همونم نداری من خودمو کامل باختم 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمی درد منو اون حی خواسته نشدن رو وقتی همه همسن وسالات لااقل برای مسخره هم از خواستگاری درپیتشون ...

میفهمم اروم باش 

بنظرم ب خودت برس ناز وعشوه یاد بگیر تو جمع های خانوادگی زیاد برو بذار زیاد تو چشم باشی ببیننت بپسندنت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

میفهمم اروم باش بنظرم ب خودت برس ناز وعشوه یاد بگیر تو جمع های خانوادگی زیاد برو بذار زیاد تو چشم با ...

کسی منو نمیپسنده آنقدر گریه کردم که چشام میسوزه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

درس بخون مستقل بشو اون موقع هست که خاستگار از در و دیوار می‌ریزه ی رشته خوب بخون

اره دقیقااااااااااا اسی ب جای گریه ب فکر پیشرفت خودت باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40