2777
2789
عنوان

شوهرم مریض شده داره تو خواب ناله میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر اقاتون رو

نمیاد اخه 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
آخ آخ من این ویروس جدید رو گرفتم سه روزه از درد تن و آبریزش بینی اسیرم مردم و زنده شدم دوتا سرم زدم ...

وای من بدن درد و گلو و حال بدی حالم تخمی بود

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
مردا خیلی خیلی خیلی لوسن

شوهر من اینطوری نیست😢

بخاطر همین نگرانشم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

اگه سرماخوردگی یکم قرص و این چیزا بهش بده اگه پرتقال داری آب بگیر بیدارش کن بخوره تند تند دمنوش درست کن من هروقت شوهرم مریض میشه انقد تند تند چیزای مقوی و دمنوش اینا میدم میگه انگار جون میگیرم مریضی سریع از بدنم می‌ره قرص جوشانم خوبه 😉یاد خودم افتادم زمان عقد هروقت پنجشنبه‌ها میخواستم برم خونه مادر شوهرم بابام دعوا میفتاد که باید بمونی خونه چون مامانت می‌ره سرکار جمعه کمکش باشی منم یه بار انگشتم اگزما شدید زده بود انقد زخم عمیق شده بود که رگ دستم معلوم بود ازونورم شدید سرما خورده بودم ولی واسه اینکه دوباره بابام جنگ و دعوا راه نندازه کل خونرو ریختم بیرون تمیز کردم از صبح کلی شوینده زدم همه جارو خلاصه شب فقط رسیدم خونه مادر شوهرم جنازه بودم ازونور انگشتم ازونور سرما خوردگی تا رسیدم فقط رفتم تو اتاق خوابیدم نصفه شب شوهرم بیدارم کرد گفت تو خواب ناله میکردی یه لحظه دیدم نفس نمی‌کشی هرچی صدات میکردم بیدار نمیشدی پاشد کلی دارو آب میوه بهم داد خیلی حالم خوب شد

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

اگه سرماخوردگی یکم قرص و این چیزا بهش بده اگه پرتقال داری آب بگیر بیدارش کن بخوره تند تند دمنوش درست ...

ممنون عزیزم چقدر کامل گفتی

منتها چند روزه دخترم مریضه الان شوهرم مریض شده دیگ توان ندارم بهش رسیدگی کنم

راستی من شما رو از خیلی وقت پیش میشناسم تاپیک هاتو میخوندم و میدونم با خانوادت قطع ارتباط بودی

برات خوشحالم که الان بارداری امیدوارم روزای خوشی در پیش داشته باشی 

ممنون عزیزم چقدر کامل گفتیمنتها چند روزه دخترم مریضه الان شوهرم مریض شده دیگ توان ندارم بهش رسیدگی ک ...

قربونت برم عزیزم مردا کلا مریض میشن بیشتر محبت می‌خوان حالا ایشالله جفتشون خوب زود خوب شن فداتشم عزیزم آشتی کردیم و دوباره قطع رابطه کردیم ،🤣همچنین عزیزم سلامت باشی

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️