2777
2789
عنوان

امان از دست این همسایه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 29 پست

منم ۳ تا بچه دارم دوتا کوچیکا سروصدا میکردن الان بهتر شدن 

ولی خونه آپارتمانی همینه باید تحمل کرد

بعضی از مادرا به بچه ها تذکر نمیدن ولی بعضیا واقعا میگن و بچه شیطونه گوش نمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شاید راهکاری باشه ما شهرستان خونه هامون ویلایی هست بله چند نفر همسایه داریم میشینن تو کوچه ب ...

خوس به حالتون ما هم ویلایی داشتیم داداشم بدهی آورد فروختیم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

منم ۳ تا بچه دارم دوتا کوچیکا سروصدا میکردن الان بهتر شدن ولی خونه آپارتمانی همینه باید تحمل کردبعضی ...

این ها میگن بچه ها توجه نمیکنن من صداشو میشنوم که مامانش میگه بشین و ندویین و حتی کتکشون هم میزنه اما اثر نداره

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

پس تحمل کن و دعا کن برن حانواده ای بیاد که بچه دوست نداشته باشن از صبح تا شبم سر کار باشن😁

اایشالله خدا از دهنت بشنوه به خدا بگو بلکه صداتو شنید 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

این ها میگن بچه ها توجه نمیکنن من صداشو میشنوم که مامانش میگه بشین و ندویین و حتی کتکشون هم میزنه ام ...

خوب پس واقعا صبوری کنید اون بچه ها واقعا شیطونن و حرف تو سرشون نمیره با کتک زدن و داد زدن در آینده آدم های عصبی میشن 

من بچه هامو میبرم محوطه ساختمون تا انرژی شون خالی بشه

خوب پس واقعا صبوری کنید اون بچه ها واقعا شیطونن و حرف تو سرشون نمیره با کتک زدن و داد زدن در آینده آ ...

تحمل هم حدی داره ع ربرم کاش همه مثل شما با فرهنگ بودن 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تحمل هم حدی داره ع ربرم کاش همه مثل شما با فرهنگ بودن

درسته ولی بچه ها هم گناه دارن حیاط و ازشون گرفتن کوچه ها هم امن نیستن 

مادر باید اونارو ببره بیرون بازی کنن تا خسته بیان خونه جونی برای بازی نداشته باشن