2777
2789
عنوان

دختری که عاشق صابر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن شب پیش خیلی براش دعا کردم من در خونه اقا ابلفضل رو زدم.... مطمعنم برمیگرده

ممن داشتم گریه میکردم زار میزدم تو اوج ناامیدی و خفگی یهو کلمه الله رو دیدم همون آرومم کرد و امید دارم

گاهی وقتا یهو نگران میشم باز دلمو می‌سپارم به خدا 

نکنه خودتی ؟

خدا نکشت🤣🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ممن داشتم گریه میکردم زار میزدم تو اوج ناامیدی و خفگی یهو کلمه الله رو دیدم همون آرومم کرد و امید دا ...

منم.... 

دکترا میگن احتمال برگشت خیلی خیلی خیلی کمه... ولی من میگم خدایی که زمینو اسمون رو تو شش روز افرید جون دادن به صابر که براش کاری نداره.... اگه خدا بخاد حتمن برمیگرده

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

منم.... دکترا میگن احتمال برگشت خیلی خیلی خیلی کمه... ولی من میگم خدایی که زمینو اسمون رو تو شش روز ...

نگو خیلی خیلی کم من دق میکنم🥲

من هنوز امید دارم

باید برگرده کاش فردا روز برگشت باشه 

باور میکنین دیشب اینقد بهش فکر کردم خوابشو دیدم ؟!؟ خواب دیدم سالم و سرحال اومده خونمون مهمون مو ن شده اینقد ک ب چهره ش فک کردم دقیقا همون چهره همون قد تو خوابم بود 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون