2777
2789
عنوان

کدوم دستگاه لیزر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست
عزیزم جواب ندادن یعنی با اینکه لیزر میری ولی همه موها ضخیم تر از قبل برمیگردن شما گفتی بعد هشت جلسه ...

نه کارش خیلی خوب نبود اپراتورم چنتام عوض کردم در همین حد بودن نهایتا ۴۰ دیقه کارش زمان میبرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بارداری یه مسئله هورمونی و خاص هست. شاید برای همین برگشته. زایمان که کرده بودم انقدر موهای سرم ...

اتفاقا موهام انقد میریزه که نگم برات کف سرم داره پیدا میشه برا موهات چیکار کردی؟

نه کارش خیلی خوب نبود اپراتورم چنتام عوض کردم در همین حد بودن نهایتا ۴۰ دیقه کارش زمان میبرد

اول ازمایش بده بعد به دکتر زنان بگو که اینجوری شدی بعد از حاملگی 

فکر نکنم نیاز باشه ازاول هشت جلسه رو بری

کندلا خوبه و بازگشت نداشت

چند جلسه رفتین نتیجه داد؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

قطعا اشنایدر رو انتخاب کن

من خیلی از لیزر اشنایدر پلاس راضی بودم

اصلاً درد نداشت، فقط یه گرمای ملایم حس می‌کردم

پوستم بعدش خیلی لطیف و روشن شده، موهامم نازک‌تر شده و خیلی زود جواب گرفتم 😍

قیمتاشم نسبت به کیفیت کارشون عالیه 👌

محیط کلینیکم تمیز و آرومه، اپراتورشم با حوصله و دقیق کار می‌کرد 🌸

کاش زودتر امتحانش کرده بودم واقعاً عالی بود 

اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میکنم

09217870776

۸ جلسه بعدش دوماهی یکبار برای شارژ

کل بدن؟ پرمو بودین؟ قیمت چقدر بوده؟ 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کل بدن؟ پرمو بودین؟ قیمت چقدر بوده؟

نه من فقط صورت و زیر بغل رو رفتم 

برای صورتم ۱۵۰ میدم 

برای زیربغل ۱۰۰

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه من فقط صورت و زیر بغل رو رفتم برای صورتم ۱۵۰ میدم برای زیربغل ۱۰۰

اهان فکر کردم بدن... من با اینکه صورت پرمویی داشتم تنبلیم داشتم و شیرم میدادم 6 جلسه ای درمان شدم ولی الانم 4 ماهی یه بار میرم... کلا کندلا دستگاه خوبی بود اگر روی بدنم اینجوری جواب بده ممکنه کندلا استفاده کنم  چون 2 سال پیش بوده و برگشت نداشته برام خداروشکر 

اهان فکر کردم بدن... من با اینکه صورت پرمویی داشتم تنبلیم داشتم و شیرم میدادم 6 جلسه ای درمان شدم ول ...

اگه موهای بدنتون ضخیم باشه جواب میگیرید 

ولی موهای کرکی رو لیزر نکنید 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما