2777
2789
عنوان

کدوم دستگاه لیزر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکسانداریت که رولی نیست

نه رولی نیس

میگم که رولی اصلا خوب نیس 

شاتی خوبه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من الان با رولی میرم. رکسانا آیس همون جلسه دوم بیش،از ۸۰ درصدش ریخت و دیگه در نیومد. الان جلسه ۵ هست ...

با رولی من امتحان نکردم ولی با کندلا ۸ جلسه رفتم خوب خوب شدم چهار ماه بعد ۴۰ درصد برگشت رفتم باز به فاصله دوماه یبار باردار شدم بعد بارداری همش برگشت الان سه جلسه رفتم انگار نه انگار 

استارتر من دیروز جلسه چهارمم بود 

با دستگاه دایموند پلاس شاتیه 

یه ورقه ای بهم دادن توش نوشته بود ۸ جلسه که تموم میشه کلا دو جلسه بعد نیازه بری یدونه بعد از سه ماه اون یکیم بعد از شش ماه 

ولی اگر تیروئید کنترل نشده 

مشکلات هورمونی و پلی کیستیک باشی لیزر روت جواب نمیده و فقط جلوی رشد موهارو میگیره هر چهارماه یبار نیازه بری همیشه

عه یعنی من مشکل دارم پس با این اوصاف که چیزی روم جداب ندا

عزیزم جواب ندادن یعنی با اینکه لیزر میری ولی همه موها ضخیم تر از قبل برمیگردن شما گفتی بعد هشت جلسه ۴۰ درصد برگشت یعنی تا حدود زیادی جواب داده 

حتما باز ازمایش هورمونی و سونو بده 

اپراتور کارشو خوب انجام میداد؟

برای من دوساعت طول میکشه شایدم بیشتر 

و اینکه دقت کن لیزرای شاتی چون نیاز به شارژ شدن دارن گاهی وقتا واسه اینکه زود تموم نشه ممکنه همینجوری الکی بگیرن

با رولی من امتحان نکردم ولی با کندلا ۸ جلسه رفتم خوب خوب شدم چهار ماه بعد ۴۰ درصد برگشت رفتم باز به ...

خوب بارداری یه مسئله هورمونی و خاص هست. شاید برای همین برگشته.  زایمان که کرده بودم انقدر موهای سرم میریخت که فکر میکردم‌ حتما کچل میشم. دسته دسته مو از کف خونه جمع میکردم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊