2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم♥️ اسمش و سرچ میکنم که آدرسش و پیدا کنیم🙏🌺🙏

خواهش میکنم عزیزم 

واقعا کارش خوبه وکلی مراقبت قبل وبعد بهت میگه قشنگ 

تا وقتی خوب بشه براش عکس میفرستی هر روز که اتفاقی نیوفته 

من پسرم نه سالشه تنگی مجرای ادرار داشت مجبور شد عمل کنیم و دکتر گفت علتش ختنه زود هنگام بوده گفت نب ...

پسر منم تنگی مجاری ادرار گرفته چندسالگی عملش کردید بیهوش میکنن ؟ درد خیلی داره ؟ دوره نقاهتش چقدره؟ پسر من دوسالشه  مشکل قلبیم داره با ضربان خیلی پایین میترسم برا ادرارش ببرم بگه بیا عمل کن دلم برا جگرگوشم خونه😭

زمان ختنه تو ماه سومهیعنی دوماه و نیم خوبهبه روش جراحی انجام بده دردی اصلا ندازه چون بی حسی میزنن و ...

آره حلقه چرته چقد بچم درد کشید تا افتاد بعدم تنگی مجاری ادرار گرفت الهی مادرش بمیره براش .خدا لعنتم کنه تححقیق نکردم یه نفر گفت خوبه منم بردمش وگرنه از قدیم جراحی میکردن هیچ مشکلیم پیش نمیومد

پسر منم تنگی مجاری ادرار گرفته چندسالگی عملش کردید بیهوش میکنن ؟ درد خیلی داره ؟ دوره نقاهتش چقدره؟ ...

سه ماه پیش عمل کرد  پسر من چون بیضه نزول نکرده هم داشت با هم عمل کردن و بیهوشی داشت  ولی اصلا اصلا عمل سختی نبود و هیچ مشکلی  خدا رو شکر نداشت حتی درد هم نداشت 

نمی‌دونم برای تنگی مجرا به تنهایی  چطور هست