2777
2789
عنوان

امروز بعد از سی سال خرمالو خوردم

999 بازدید | 82 پست

امروز بعد از ۳۰ سال خرمالو خوردم، اولین باری که به یاد دارم خرمالو خوردم ۳ ساله بودم به احتمال زیاد قبل تر هم خورده بودم اما به یاد نداشتم.

آن روز طعم گس خرمالو حالمو بهم زد حس بدی که بعد از خوردنش به دهانم مانده بود در تمام این ۳۰ سال هنوز به یاد داشتم بعد از آن تجربه تلخ دیگر هرگز سمت خرمالو نرفتم حتی از گوجه ام بیزار شدم چون شبیه خرمالو بود من حتی این تجربه تلخ را هم به دخترم انتقال دادم و او هرگز خرمالو نخورد تا به امروز که مهمان ناخوانده خانه ام برایم یک جعبه خرمالو آورد از فکر اسراف این میوه ها به سرم زد یک بار دیگر مزه اش را امتحان کنم ، اولش با اکراه یک گاز زدم اما در کمال ناباوری مزه شیرین خرمالو زیر زبانم آمد بعد از آن دو خرمالو دیگر هم خوردم و تصمیم گرفتم بعد از این خرمالو هم به میوه های محبوبم اضافه شود.

حکایت این خرمالو حکایت خیلی از تصمیم های زندگی ماست اینکه یک عمر ترسیدم از تغییر از اینکه اگر شکست بخورم چه می شود، ترسیدم از اینکه به یک مکان ناشناخته بروم با آدم های جدید ارتباط برقرار کنم.

ترس از شکست دوباره خیلی از ما را سال ها منزوی کرد.

وقتی از گوجه هم بیزار شدم به صرف یک شباهت ساده، فهمیدم من خیلی از آدم های اطرافم را به دلیل شباهت به یک آدم اشتباه، یک تجربه تلخ از خودم دور کردم.

ای کاش ۳۰ سال طعم شیرین خرمالو را از خودم محروم نمیکردم.

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه متن قشنگی بود

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

تو عمرم موز نخوردم. میتونم شیر موز  آب میوه وژله اش رو بخورم ولی خودش رونه .گاهی با یکی راحت نیستی حس خوبی به هر دلیلی بهت دست نمیده ‌لزومی نداره همیشه خودت رو  مجبور کنی که همه رو دوست داشته باشی 

خیلی خوب بود.من الان تو همچین موقعیتی هستم. میخوام برم سر کار ولی خیلی میترسم.

ترس به دلت راه نده شاید طعم شیرینش مثل خرمالو به دهنت مزه کرد

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

نویسندش کی بود ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن